Rabu, 8 Ogos 2012

zunar otak sakit? atau stress pakatan semakin layu?

nasib le kau duduk di malaysia ko kutuk bendera negara kau sendiri ibarat kau ni bukan datang dari negara ini.. aku rasa eloklah kau pi duduk dekat negara seperti iraq, somalia, maxico.. aku rasa tak sempat lari mamat kartunis gila ni akan kena out of shadow.. betul.. dia beruntung sebab duduk di malaysia.. yang dia terima hanya kutukan je.. adakah zunar ni semakin tertekan sebab dalam pakatan sekarang bergolak.. atau zunar ni dah nak jadi gila pig... mungkin juga...

ps: mesti ada pentabsub menjadi benteng pertahanan untuk mempertahankan zunar ni.. betul? rosak otak

3 ulasan:

  1. NATANG ZUNAR..IDOP DA TUE TK DTG KAN MANFAAT PADA AGAME BNGSA DN NGARA..MATI LG BAIK LA WEII..

    BalasPadam
  2. Cilakak ni pelukis...sial

    BalasPadam
  3. Tali barut DAPigs tu...

    BalasPadam