Rabu, 26 September 2012

LAWAK PALING TERBAIK TIME INI.. WAKAKAKA..

betul apa.. kalau diturunkan leh sewa ramai-ramai... hahaha.. menyirap je puak-puak pembangkang tengok isu yang terpalit didahi mereka.. wakakakaka... tu lah sanjung beno pak nuaq brahim tu.. hah sekarang.. keh keh keh.. jet tu.. jangan main-main...

DIHARAP KERAJAAN DAPAT MENURUNKAN HARGA JET... WAKAKAKA

ps: panas hati weh.. wakaka..

9 ulasan:

  1. KEHKEHKEHKEH KOTE ANUWAR JEK SUSAH NK TURUN BROO...MANJANG BERDIRI 24 JAM!! >XD

    BalasPadam
  2. Turunkan harga Jet mainan sekali....

    Gara-gara jet popular anak gua pun dah mula minta "mainan" jet....

    BalasPadam
  3. bro, minta kebenaran utk kongsi di blog aku jugak ye... hehhehehe

    BalasPadam
  4. bereh, ni pun dari fb ambil ni so share ramai2 jom hehehe

    BalasPadam
  5. semua jet@pecuttttt.....semua nak cepat......relevan atau tidak belakang kira!!!!...hangus duit tabung!!

    BalasPadam
  6. Celaka Anuwar Gay laknat ni.. ko main2kan rakyat pasal PTPTN, pasal harga keta, tengok2 ko melantak naik jet yg beribu kali membazir, kalo ko jd PM nnt bape banyak jet ko nk pakai ke hulu ke hilir.. syaitan besar ko Nuar!

    BalasPadam
  7. kita tunggu esok, kot2 dlm belanjawan PM ada umum ke nnt.. hehehe

    BalasPadam
  8. Kahkahkah! Terbaik! Wahai orang kampung...jom ramai-ramai naik jet!

    BalasPadam