Khamis, 4 Oktober 2012

ELEH DISLIKE LAGI BANYAK KE.. ALAHAI.. SUKA KEMAIN PUAKA PAKATUN KEKE..

dalam alam maya.. ada satu unit dipakatan sana tu kejenya like or dislike apa video yang di keluar oleh bn.. alah dah tau lama dah.. mereka anggap mereka lah yang menerajui alam maya ini.. eleh.. setakat dislike.. aku tau siapa yang dislike.. dah tentu cina-cina kiasu... alah tau dah.. berpuluh acc.. dan klik je dislike.. dan peperangan cyber ini tidak berakhir dan mereka mewar-warkan terus... konon ds najib memang tidak disukai oleh sekalian rakyat... kononnya... hehehehehe...

pernah diceritakan setiap cybertrooper mereka ada lebih dari 5 ke 6 acc beb.. propaganda.. mereka nak tunjukkan kuat le kononnya... tapi hakikat dalam dunia sebenar... kita kena faham... ds najib dah semakin diterima dan apa yang dia lakukan memang dah terbaik dah...

kita biarkan saja puak-puak langau hijau ini kemain suka sambil garu telo sebab keadaan video youtube ds najib banyak dislike dari like... ekeke... tak pe kita bagi je depa ni naik minyak dulu.. hehe.. kan kan... taktikal perang kita takyah heran.. sebab propaganda siapa lebih hebat... dan siapa lebih licik... dan diketahui.. cyber trooper bn.. memang bagi puak-puak pakatan meroyan dulu.. haha.. bodo punya pakatan..

ps: macam budak sekolah pun ada pesen pakatan ni wakakaka...

9 ulasan:

  1. yg buat keje seorang je.. buka mata tekan butang dislikes sampai lah tutup mata tekan butang dislikes.

    tukang dislikes ni agak2 berapa dapat bayaran..??
    cam hampeh puak2 PR ni.. wakakaka siot

    BalasPadam
  2. bro, aku bg hint utk ko tunjukkan betapa bodohnya pencacai pr nie.
    aku tgk link njoiawani (astro awani), masa aku tgk kt sini ada 54 likes ngn 1026 dislike, total views plak ada 302.
    Nampak x bodonya?
    mcm mana br ada 302 yg view tp yg dislike 1026?
    kalo tolak 302 yg view ngn 54 likes, belen ada 248.
    Utk rekod, setiap kali 1 ip number, akan kira 1 view. maknanya baru ada 302 unik ip number yg view, tp mcm mana dislke bleh smpi beribu?
    Kt sini lah pencacai bodo pr kantoi, 1 ip number pc/laptop diorg create byk akaun google utk dislike, padahal dislike tue datangnya dr ip number yg sama. hahaha...
    Bro, ckp kt diorg kalo nk menipu pun, biar ar real sikit, jgn bodohkan diri sendiri...hahaha...
    at least pkai bouncing ip address ker..hahaha...
    bodonya pencacai pr yg diupah nie...
    carilah yg ada class sikit psl IT nie...hahaha..

    BalasPadam
  3. Pakatan adalah underdog dan underdog selalunya desperado bangang. Yg terkenal dgn fitnah adalah pembangkan. Kan kan kan?
    Blog pro pembangkang ni pelik sikit. Diaorang sendiri tak percaya pada apa yg sendiri tulis. Pelikkan? Itu cari makan bro.

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama 2:26

    Penerangan TERBAIK!!
    Kerja2 bodoh & biadap memang sudah jadi amalan harian mereka. Ini akibat dari terlalu banyak makan taik hingga otak sudah tidak kenal mana hak mana batil.

    BalasPadam
  5. Yang pi cite pasal IP kat orang lulus kat darjah 3 buat sakit kepala je... Puak lembu ni mana tahu pasal IP ni. Lagi ko citer lagi le banggang puak ni... Macam dato Najib kata, strategi puak ni "Kutuk, Fitnah lepas tu Janji". Bagi aku puak ni aku ibarat macam lembu yang tunggu untuk dikorbankan. Aku rasa puak pro-kerajaan perlu mainkan reverse psychology balik. Biar meroyan lagi puak ni...

    BalasPadam
  6. aku tgk kt awani...so mcm mne nk like????ala byk lg yg tgk program nie kt tv...

    BalasPadam
  7. Ntahnya.. Kalau cakap pasal IP MAN, baru diorang paham..

    BalasPadam
  8. Lembu2 PR ni mana tahu dan kesah dosa pahala. Bg mereka menuipu bohong fitnah semua tu halal asalkan utk jatuhkan UMNO. Syaitan bergolek sakan lh lihat jahatnya ank didiknya berjaya membuat kerja2 dosa berterusan.

    Usaha mereka utk jatuhkan UMNO sehingga create byk2 akaun menandakan mereka sendiri KORUP, tidk amanah, tidak stand within rights.. kena cipta hantu2 pula.. puak mcm ni kh yg konon bagus dr UMNO? pirahh..

    BalasPadam
  9. tanpa nama 4 Oktober 2012 2:26 PG

    penerangan anda memang klas.. ala dah tau lama juga pesen pakatan ni.. unit2 depa ni memang kejanya buat camni.. konon propaganda lah konon.. cit.. kdg kita nak pandaikan lembu.. tapi lembu lagi cerdik lagi pakatan camna? haha

    BalasPadam