Jumaat, 19 Oktober 2012

MEREKA MENJAJA NEGERI-NEGERI PAKATAN SEMUA TELUS... TAPI RAMAI TAK TAHU.. INI BUKTINYA... SANGATLAH TELUS..

mereka dengan kepala hotak berjambul menjaja mereka saja yang hebat... dan telus.. maksum... sampai tiada siapa yang mampu menafikan.. maka penchacai-penchacai mereka cukup bangga jalan mendada.. malah dengan senyum ego, menyebarkan info-info yang konon negeri-negeri pakatan cukup hebat... sampai anuar ibrahim terkoyak spender akibat dari info-info yang konon hebat ini... power kan.. hehe


power kan???.. ni je mereka mampu auta.. kononnya mereka hebat gile.. gile lagi hebat dari bn katanya... keh keh.. tetapi mereka sembunyikan yang kat bawah ni, sorok dalam spender mereka hal yang mereka rasa.. tak perlu diketahui umum.. sebab kebobrokan mereka ini mereka cukup terer mengkover line... tu pasal ramai penchacai idung lembu mereka main ikut dan ikut.. serta ikut sampai lupa kebenaran... hehe.. pooodahhh lah lu pakatan...

ok mai kita tengok kepincangan mereka... eleh.. ini tak mau pulak penchacai kasi share kat facebook apasal... wei.. hehe..





ps: mesti mereka kata ini semua mainan fitnah dari jentera umno nak memburukkan kehebatan negeri pakatan... waiceh.. itu je modal mereka kan.. kepala bana tul hahaha.. jadi gua sarankan korang share lah dan sebarkan kebobrokan ini... sebab kita sedarkan manusia-manusia yang tak tak tau siapa pakatan sebenarnya... haha.. peace!!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan