Khamis, 25 Oktober 2012

DOUBLE STANDARD LA LU PAS!!!

SENANG JE POINT DIA..

KARPAL SINK HINA HUDUD -  PAS KATA TAK APA.. DIA BARU NAK KENAL ISLE..

BILA CHUA SOI LEK KONONNYA MENGHINA HUDUD -  PAS KATA UMNO KAFIR...

korang tengok tak game dan kebahlolan puak pas ni.. double standard yang sangat sengal.. mereka tak tau.. kalau dah kafir kafir la juga.. mereka memang menentang hukum Islam..sama je dap ke mca ke.. serupa minded depa tu. tu yang aku cakap yang ada dalam pas hanyalah si bahlol dan si tonggong piang sebab.. sikap mereka ni... bila dap terang-terang menghina Islam.. dan banyak dah bukti mereka dap menghina Islam.. tapi seko pak kulup pas mentikus.. alasan mereka.. ohh dap baru nak faham Isle.. oi pas.. lu punya politik macam sampah tau ka.. pui..

ps: senang je point mereka nak henyak umno je.. hehe.. provokasi mereka hanyalah untuk melemahkan umno.. dan kalau kita perhatikan mereka dah mula menjaja modal ini untuk menarik orang datang ke ceramah mereka yang semakin hari semakin ciput orang datang.. oi pas.. serius la.. politik korang macam sampah la woi.. ptuih..

3 ulasan:

  1. pas sudah jADI SUPER pAK LEBAI mALANG PAK PANDIR MODEN

    BalasPadam
  2. Bg penganut PAS, DAPig adalah Mursidol Agung pakatoon...

    Apasaja yg datang dr DAPig adalah PATWA yg wajid di ikuti...Dah trtanam di pemikiran sempit penganut PAS bhw DAPig lbh Islam n mulia dr UMNO..Jadi DAPig nak kutok ke, nak hine Islam ke , xpe...so , xtimbul la DAPig mnghina Islam...

    Cer MCA tu pon mnyokong PAS...kenyataan CSL akan brtukar mnjadi PANDANGAN PERIBADI shj...tol x penganut PAS?

    BalasPadam
  3. betul..betul. bukan nk demo kt csl sgt. tujuan utama nk tembak umno jer. ini tindakan sengal yg nilainya serupa bangkai... tak gitu?

    BalasPadam