Selasa, 23 Oktober 2012

SEMAKIN KURANG DAN SUSUT.. KENAPA JADI MACAM NI PAS???

Dewan Kosong:Program Pemimpin Pas Yang Tidak Mendapat Sambutan Di Kelantan


kenapa kenapa.. apa yang tak kena.. ni boleh menjadikan kepala pemimpin boneka pas semakin pening memikirkannya.. nik aziz mesti ada jawapannya.. hehe macam aku cakap, dalam propaganda perang.. mereka mencanang mereka kuat, hebat, terbaik, power dan sebagainya... tetapi realitinya.. semakin kurang dan susut sudah rakyat mempercayai pas serta pakatan... isu menjilat dap dan jual maruah orang Islam demi kuasa.. itu kot punca yang penyokong sendiri boleh anggap.. pas yang sekarang lagi teruk dari umno.. malah bodohnya berganda-ganda...


LAGI GAMBAR RBF Online

7 ulasan:

  1. Haiyaaaa!...ini konpem Umno suda edit ini gambar maaa...!hikhikhikhik

    BalasPadam
  2. tak pun majlis lom start ni..hehe

    BalasPadam
  3. Ini semua salah UMNO...hihihi...

    BalasPadam
  4. ni baru 'sound cheking' ni...org tak dtg lagi..kat luar tu berhempet2 org tak sabar nak masuk dewan...pandai jer korang buat cerita...

    BalasPadam
  5. betul ka saya nampak atau mata saya yang kabur???

    BalasPadam
  6. ahli2 PAS bukannya minat pun nak dengaq benda2 berbentuk ilmiah dan mengantuk ni .... kalau panggey Abby Abadi, Maharaja Lawak Bodoh Bob Lokman dan Leman.... itu mungkin boleh tarik ramai pendengaq ... atau pun buh panel2 yg bodoh mcm Mat Syabu dan Mr. Bean .... tapi pi letak yg bertitle Dr.... konfem la tak dak sapa nak mai ..... lenkali buh UAI pun dah ok dah ..... tak perlu ilmiah, janji ada lawak2 dan hentam kerajaan BN... itu pun tak reti2 lagi ke?

    BalasPadam
  7. pas dah tau sokongan orang melayu merosot sebab itu puak2 ni tagih sokongan cina dap!! wakakakakaka

    BalasPadam