Jumaat, 30 November 2012

dr mohd asri buatkan penchacai rasa nak luku kepala dia.. hehe..

uit biar boto dr asri.. ekau puji PAU 2012? kang ada yang penchacai bannned hang kang hehe.. almaklumlah spisis depa ni semua nak kena sanjung, kena sujud kat pas.. kena sanjung menggunung cara mereka kononnya hebat.. tapi tahap jadi keldai je pun hehe.. pui

ps: penchacai kata twitter dr mohd asri ni di hack oleh umno.. hehehe...jangan mara aa.. gurau juga keke..

7 ulasan:

  1. rupa, senyum, bentuk badan, cermin mata & songkok tinggi mcm Dr. Maza....tapi BUKAN Dr. Maza....ni mesti org menyamar nih....oit UMNO cukup2 la nak bayar org itu ini menyamar...berapa JUTA korang bayar klon Dr. Maza ni?.....hehe

    BalasPadam
  2. Waaaaaa..klon Dr Maza dah jumpa tapi klon PORN STAR yg dgn China Doll tu sampai skrg xjumpa-jumpa lagi ye....oh me gaaaa

    muahahhahahahahhahhahahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin specis ini tak ada yang boleh klon.
      Siapa pun tak serupa dgn nya... seram

      Padam
  3. Troll level = infinity...haha

    BalasPadam
  4. DS Najib pemimpin pilihan kami, walaupun beliau dayus, gagal suruh Datin Sri Rosmah pakai tudung, gagal jadi suami islamik, tapi beliau adalah pemimpin akhir zaman...

    BalasPadam
  5. Anwar ibrahim pemimpin pilihan kami,walaupun beliau main bontot,main amoi tunggang tebalik,tipu bini masak2 tipu sana tipu sini,tapi beliau adalah pemimpin akhir zaman..pilihan di tangan anda..kwang..kwang..kwang

    BalasPadam
  6. Sial Punya Bapok Negara!!! ini kalilah kamu akan kalah!! pui!

    BalasPadam