Jumaat, 2 November 2012

FIGHT FIRE WITH FIRE.. AMBIK KO RAFIZI.. CARI PASAL DENGAN NAZRI AZIZ PULAK.. DAH-DAH PEKUNG ANAK PEMIMPIN TERTINGGI PKR BERGAMBAR DENGAN ARAK... AMEK KAU.. PUI


si rafizi bahlol ni kalau kita tengok, dah teruk dah otak dia.. hehe.. pi cari pasal dengan nazri aziz pulak kau ye.. erm.. sekarang kita bagi dia check mate dengan kebodohan dia.. kalau nak lawan api.. kita kena letak air kan.. betul.. tapi dengan rafizi kita lawan je dengan api dengan minyak sekali.. biar dia menyala lagi besar dari dia punya kerja sialan tu... mencari pasal dengan pak menteri bn.. tapi dalam parti dia pkr lagi lah barua dajjal..

gambar anak pemimpin tertinggi pkr dengan arak.. amek ko.. beb.. hehe


siapa ni siapa ni... wah parti pkr kan parti suci.. agak-agaklah ada pulak anak pemimpin mereka ni minum arak.. ai bior boto.. hehe.. 

4 ulasan:

  1. rafizi lembu ni kalau gian sgt nak jadi MP, hulur ler bontot gebu ko tu selalu selalu kat pak sheikh kita tu....gerenti next PRU 13 ko boleh dpt bertanding...
    asyik menebeng jer kat lobi parlimen tu aku tengok....tak tahu malu ker??? ko tu belum MP lagi...bagi la MP yg sedia ada nak guna sudut sidang media tu....ni cerita bodo mcm tu pun ko nak announce kat parlimen.....agaknya kalau aku hilang ayam kat reban pun boleh gak guna lobi parlimen tu yer???
    harap belajar jer tinggi....tapi otaak mcm lembu....muka pun jambu mcm anak lembu.....

    BalasPadam
  2. Belajar tinggi tapi tak tinggi ooooo.. Degree Kelas Dua Bawah dah dekat nak failll... Booooo....

    BalasPadam
  3. BRO 7:14PTG

    BONTOT GEBU? KALAU GEBU, FOR SURE DAH BOLOS DAH. HEHE

    MEMANG GILA NAK JADI MP DIA NI...MENTERI PAPARAZZI...KAH KAH KAH

    BalasPadam
  4. gila vavi dah sirafiji kekekek

    BalasPadam