Isnin, 31 Disember 2012

EDISI LAWAK SPASTIK.. WAKAKA.. MAI TENGOK.. PANAS!!! PANAS!!!!

hahaha.. maaflah aku gelak bagai nak rak beb.. ini menunjukkan apa.. pentabsub dia main ikut jer dan main hantam je bila berbicara.. terpaksa tunjuk boddo walau rasa diri hebat.. keh keh.. yang last tu aku tak leh terima tu... wakakakakakaka... sory tergelak lebih sudah.. hahaha...


ps: hehe, harap jangan gelak lebih-lebih ye.. sebab nanti blur anda hari ni tau.. hehehe..

10 ulasan:

  1. ni lawak terbaik sepanjang tahun...jawapan takleh blah...hahaha...naruto...

    BalasPadam
  2. bangang punya pencacai PAS

    BalasPadam
  3. Orang umno lah paling ramai aji.
    Orang pas yg naik tu, semua orang umno support, macam mana tawaf, sa' ie, wukuf dan semua rukun dan syarat sah aji.....semua orang umno yang ajar,orang pas bukan reti apa pon.

    Sepatutnya orang pas kena berterima kasih.....

    BalasPadam
  4. senangnya kerja pramugari. kira org je..hahahaha

    BalasPadam
  5. Agak-agak kat dahi peserta haji ada ter"COP" ini ahli PAS, ini ahli UMNO, ini ahli DAPig kot. Kerja pramugari macam kakak lahabau tu cuma kirakan sahaja berapa ahli PAS dan ahli UMNO. Akak dia kira camtu dalam semua pesawat ke??? Aduhai... mentah sungguh budak ni....

    BalasPadam
  6. Tersembur nescafe yg aku minum :-)

    BalasPadam
  7. Kesian budak ni, muda2 dah bengap..inilah contoh "simtom taksub metafora" yg. ada pada penganut PAS. Apa saja bentuk, berwarna hijau diterjemahkan mempunyai state of being yg.suci.Warna merah atau biru, perkataan yg. ada kaitan dengan barisan,pembaris dan seumpanya dianggap evil. Malah warna khemah kenduri pun jadi bahan ketaksuban yg tiada hujungnya..termasuklah air sirap pun bertukar warna hijau..

    Apa le punya otak..politik tak habis2..



    BalasPadam
    Balasan
    1. Warna hijau ada jugak yg takut,,,dulu sekolah agama tempat aku johor murid lelaki kena pakai kain samping warna hijau..oleh kerana ada pihak tertentu agak fobia dengan warna hijau, maka ditukar kepada warna hitam, dan darjah khas pakai samping warna mereh..

      Begitu jugak lambang petronas, dulu bahagian bulat itu berwarna putih, oleh kerana ada persamaan dengan bendera pas maka ia ditukar kepada warna hijau. Kos pertuksran warna putih ke hijau ini menelan belanja rm 14 juta.

      Padam
    2. Baru rm 14 juta.... jumlah iklan billboard nak tutup janji manis kerajaan fuckatan kat Selangor ntah berapa puluh juta pulak. Semua kroni exco yang dapat tender... lebih spesifik, kroni exco cina...

      Melayu?? Kene kencing je la....

      Padam