Selasa, 11 Disember 2012

ANDA ANALISAKAN GAMBAR INI... tahniah pas, pkr dan dapIG

aku sebenarnya tak mampu nak kata apa.. aku tak mau nak cakap lebih-lebih.. kang penchacai kata.. blog ni pandai-pandai je bagi kesimpulan.. sebab penchacai kata gambar ini ketika ceramah belum start.. dan disabotaj umno haha... dan ramai tak jadi datang sebab malam tu ada bola malaysia lawan thailand.. keke.. ahhhh... yang nyata korang analisakan keadaan sebenar yang terjadi terhadap pakatan... adakah umno yang tak releven atau pakatan yang tak releven.. hehe.. LU PIKIR LAH SENDIRI DER..

ps: alasan selain salahkan umno.. tempat tak sesuai.. penceramah tak jadi datang.. kerusi terlebih susun, salah tarikh.. dan ada 1000 alasan yang penchacai boleh bagi.. hehe... lokasi tidak diketahui.. kerana daku ambil di blog sini.. klik

3 ulasan:

  1. itu baru reheasal la bro. yg real malam tu takde org pun. habis sume tengok bola kt umah...

    BalasPadam
  2. haahaah...mcm2...

    BalasPadam
  3. PRU13 kasi bungkus sama itu olang bololah

    BalasPadam