Rabu, 5 Disember 2012

LAGI KELUAR UMNO.. EH SILAP PAS.. DI KEDAH...

mesti penchacai kata, umno upah.. tak pun mesti mereka kata umno saja panggil mana-mana orang yang berlakon supaya nampak macam keluar pas.. tak pun mereka akan nafikan didalam akhbar harukaki mengatakan mana ada orang keluar pas.. umno saja membuat cerita bohong... tak pun ini dalam drama tv je, mana leh caya.... hehehehe... kan .. alah takkan lah korang tak tau jawapan biasa bila penchacai nak cover line... hehe..

anda boleh membuat spikulasi apa yang akan penchacai katakan... silakan ye.. tapi jangan over sudah..



ps: pas kuala nerang dah gegar dah.. jeng jeng...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan