Isnin, 10 Disember 2012

MAK AIH PUNYA RAMAI TAHAP GILER MANUSIA DATANG!!!!!! UIHS

macam ni leh pengsan bn tau.. hehe.. ramai beb.. sampai penuh orang, jalan sesak... sampai kat pokok pun ada orang sanggup panjat demi mendengar carutan dan makian para pemimpin power pakatan kononnya ini.. hehe..


korang tak caya ke... korang klik sini ye.. lepas tu korang nilaikan hehe....

8 ulasan:

  1. bodoh..snap kt bhagian dpn..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bebal..klik lah link tu tgk gbr lain..bangang....

      Padam
    2. bodoh pandai baca ke tak? klik link lah bodoh....

      Padam
    3. Kah kah kah kah kah... pencacai haprak fuckatan, kalau dah bodoh jangan la tunjukkan lagi keBODOHan ko tu kat sini. Kan dah dapat maki free2..... dulu sekolah tadika kat PASTI ke??? Patut la bebal sangat....

      Padam
  2. time kasih Tanpa Nama10 Disember 2012 5:58 PTG, banggang juga malaun seko tu ye wakakakakaka....

    BalasPadam
  3. parti telungkoppp bro....wakakaka

    pas pis pusss....

    BalasPadam
  4. parti bodoh alamat nak padam,hanyut dan bungkus.

    BalasPadam
  5. Wah... nampaknya habislah putrajaya depa tawan kahkahkah..

    BalasPadam