Ahad, 2 Disember 2012

POWER SIUT ANUAR IBRAHIM TEKA PASUKAN MALAYSIA MENANG...!!!!!! hehe..

dashyat beb, ramai dikalangan penchacai.. kata aaa kan betul tak kata anuar ibrahim.. kan terer kan dia meneka.. memang hebat siul anuar ibrahim... aku yakinlah putrajaya mesti dapat ditawan.... kata penchacailah kan.. ehehe.. alah itu pun nak eksyen pechacai kan.. pooodah... haha..

ps: eleh teka pun nak jadi belagak ek.. keke.. pepun tahniah kepada harimau malaya, misi anda berjaya... tahniah rajagopal, sory lah ye sebelum ini ramai yang kritik anda... salute...(bukan salute anuar brahim ye.. kekeke )

6 ulasan:

  1. Alaahai..itu pun nak sibuk. Kan terka je, kebetulan tu. Apa kena mengena dengan PRU - 13, sedangkan PRU - 13 akan membuat pembangkang mengadakan tunjuk perasaan sebab kalah nati. Tunggu tanggal mainnya.,

    BalasPadam
  2. Dah tak ada apa2 modal, tekaria pun nak jadikan modal ha ha ha gelak222 ha ha apala punya mentaliti pembangkang malaysia ni, low class......parti yang bukan ramai penyokong tapi ramai pencacai....ha ha

    BalasPadam
  3. heran aku tenguk korng ni kalo pasal dia semua buruk....beb aku nak sangat DSAI kene blasah dalam debat ngan pm najib... tu pun tenguk lah sapa berani sape BACUL... suruh najib londehkn dsai secara live di tv.. kalau salah sorng najib ke anwar takut berdebat, suruh je drng dan balaci-balaci potong kon_k kasi anjing makan... BERANI.....

    BalasPadam
  4. Dalam hati malaun ni sebenarnya mengharapkan Malaysia kalah teruk dengan Indon. Senang dia dan para pencacainya nak belasah FAM, Kementerian Belia dan Sukan, Menteri dan juga UMNO-BN. Almaklumlah perhimpunan menghasut rakyat di Johor tu tak dapat sambutan jadi nak cover kemaluanlah.

    BalasPadam
  5. Putrajaya tetap milik BN..insyaAllah

    BalasPadam
  6. yg nuar jangka 16 sept dpt tawan PutraJaya..kenapa tak 'kena'??,Yg nuar ramal..ramai orang kuat UMNO masuk PKR..tp yg terjadi ramai yg keluar PKR..yg nuar ramal..semua rakyat dok sokong dia tapi kenapa ramai tak datang masa dia buat ceramah "BASI' di seluruh negara?? ahhh..banyak lagi...

    sedar2 lah wahai penyokong anuwar &Dap..
    awak semua tak akan dapat 'bantuan' anuwar bila dah berkuasa nanti..sebab kau sape..dia sape..bila dia dah berkuasa..maklum.."suka Tikam Kawan' punya orang.Tak baca ker apa Dr Zulkifli Nordin,Ezam Nor dll lain cakap?? Balik ler ke pakangkal jalan wahai penyokong Anuwar..belum terlambat.

    BalasPadam