Khamis, 13 Disember 2012

PUNCA SEBENAR MALAYSIA KALAH!! MEMANG BENAR INI LAH PUNCANYA..!!!

ape nak buat bukan malam untuk malaysia da.. kita kalah dengan pasukan yang lebih kuat dan dibantu oleh pengadil dari korea... pui la gangnam style.. huh.. lepas ini harap coach malaysia praktikkan permainan total football dan tiki taka.. dan tak releven dah main bola tinggi untuk passing kat striker.. taktik ini memang tak kemana beb.. sebab dari zaman kejatuhan bolasepak malaysia dulu masa 2000-2008 coach ikut style main begini... dah tak releven dah... tapi tak pe sekurangnya semangat pemain tetap terhebat.. cuba cukup kacau dan punca kekalahan disebabkan kad merah yang di kenakan terhadap fadhli shas.. SELAMANYA HARIMAU MALAYA.. KITA TUNGGU PERSAINGAN UNTUK KE PIALA ASIA... anda tetap terbaik!!!!

fadhli shas

SKETSA PUNCA KEKALAHAN HARIMAU MALAYA... kredit siapa yang buat kartun ini.. hehe
ps: kita boleh.. tapi nasib saja tak menyebelahi... terima kasih harimau malaya... :)

3 ulasan:

  1. mate player baju merah xtahan tu..mcm ade sesuatu.

    BalasPadam
  2. Dah nampak Mat Yo dikawal rapi ... kenapa masih cuba pass ke dia ?

    Asik asik Kapten yg ambik free-kick & corner ... tak leh harap pemain lain ke ?

    Tak de idea nak buat serangan ke ?

    Entehlah !!!

    BalasPadam
  3. satu jer aku rasa!FORMASI YANG BANGANG!ada dia harapkan 1 striker!misi cari gol!bukan playsafe!tahla!

    BalasPadam