Sabtu, 5 Mei 2012

nak percaya apa mat sabu cakap.. si kartun iq low tu...

mereka semua betul, merusuh mereka betul.. keke.. alah merekakan hebat.. terhebat didunia ini.. dan kerana merekalah malaysia ini aman... dah dah mat sabu.. penyokong berhaluan kiri.. suka komunih.. malah memuji komunih... dan dia sendiri menghina polis yang terkorban masa kejadian bukit kepong dulu.. so nak cakap apa lagi brader.. perangai puak-puak ni memang teruk.. pemimpin mereka lagilah... rasa nak ludah je dekat muka depa.. pui... anda nak percaya cakap mat sabun.. hehe..

polis kena belasah... kena sepak.. dia tak tengok... ini orang panggil double standard... melalak pandai... salah penyokong sendiri yang macam baboon tak tengok asik salahkan orang ajer.. bodoh sungguh... poodah...

next bersih.. meniarap cium jalan dan bantah... hehe..

barulah dinamakan bodo.. kot-kot jalan tu ada terpalit ludah.. terpalit taik.. terpalit..air kencing.. ce ce ce ingat nak bagi fru hotlah ye.. keke.. ai balaci anuar kadang-kadang tengok kelakar pun ada.. rasa nak sepak pun ada dan paling penting rasa nak baling telo je dekat anuar ibrahim.. perosak keamanan dan perosak ukhwah sesama Islam di bumi malaysia ni... dan paling tak leh terima.. pak lobai pas.. yang senang-senang kena tipu dan senang dikudakan oleh anuar dan dap... adui.. malu lah wei... pui...

muda-muda dah mereng.. keh keh.. kesian....

Jumaat, 4 Mei 2012

gambar ni umno dah edit.. so ko nak cakap apa?

amacam.. sakit telo.. apa ingat dengan belagak setan kata kat bersih ramai 50k ye.. ni gambar di besut terengganu... amacam terer tak umno edit.. pencacai.. hehe.. tu baru sebahagian tu beb.. belum 100% turun.. kalau tak terkoyak seluar anuar ibrahim keke.. so yang nyatanya yang datang masa bersih,  mereka tu minoriti je.. so rakyat malaysia memang yakini bnlah boleh memerintah malaysia dengan seadanya dengan izin Allah.. pakatan... ermsp... dekt selangor ni .... sampah pun tak leh nak urus... nak sembang negara... pui

juak-juak ni edit.. jangan percaya... hehehe

ganasnya polis.. huhu.. teruk tul..

siap boleh shake hand lagi.. ganas.. aduhai.. puak puak pembangkang ni nak fitnah pun.. biarlah berasas.. tapi yang aku tau yang suka membenci polis tentera adalah komunis.. so rasanya memang komunis dah meracuni.. fkiran sebahagian anak muda.. tapi tulah orang yang alim ulama dalam pas boleh kena kencing baik punya dengan ideologi sesat puak komunih ni... ceh.. memalukan..

modal nak balun bn dah tak da.. so buat la fitnah.. senang cerita..

perhimpunan bersih dan memang nampak gagal bagi puak-puak ambiga.. so dek kerana.. dah pening macamana nak kencing rakyat supaya terus menyokong pakatan syaitan tu.. jadinya fitnah-fitnah berterusan.. terus dan terus... tanpa peduli kantoi ke idak.. janji hati puas.. itulah perangai mereka... yang jadi bahan umno umno... dah memang modal zero dah... bodoh tak leh nak diajarkan dah, so akan tetap menjadi bodoh sampai tua.. pui..

isu ic diberi kepada pendatang asing pun kantoi juga.. so macamana ni pakatan... low klass la brader... pui...

Khamis, 3 Mei 2012

bob lokman terkedu.. beliau dikatakan meninggal..

takziah dan Al-Fatihah kepada bob kuman yang telah meninggalkan kita semua petang tadi.. moga rohnya dicucuri rahmat... amin..

dan untuk selanjutnya... twitter nik aziz telah mengucapkan takziah kepada salah orang... bob lokman kan masih hidup... mai klik sini ye... klik

dek kerana mereka memang ganas.. mereka tuduh polis menyamar!!!!



nak spin kata polis yang memandu waja ni langgar orang sampai patah riuk.. tak jadi... so mereka nak spin pulak yang mulakan keganasan adalah polis juga.. hehe.. dei.. beruntunglah.. dapat polis yang ganas.. macam dekat usa, greece, sepanyol.. bukan patah riuk.. tapi koma.. ada faham... tapi mereka ni nak juga sebar cerita bodoh.. pas kan.. biasalah bodoh.. nak buat macamana... so korang tengok gambar bawah ni.... mata tak sama pun.. main sebat je spikulasi depa ni... sengal gila... kekeke... ai pakatan dah cuak sebab kantoi buat durjana masa bersih... kah kah kah kah...


keke.. ni pun depa dok edit.. cilakak.. kekeke.. adeh.. sial tullah puak pembangkang ni pui... hahaha..

GEMPAR!!! APA KATA ANDA? BAIK PUNYA KANGKANG... PUI


ps: diikutkan masjid tak jauh mana pun.. tapi kerana pahala dari bersih dikepalai pejuang murtad... melayu Islam tak kisah.. anuar brahim pun sembahyang pakai kasut... kita nak cakap apa... pas erms.. senyap memkhinzir buta jelah mereka tu beb.. asal kalau hal tu bukan berkaitan umno.. mereka kata hehe.. tak pe.. ok.. tapi kalau berkaitan umno.. syaitan mula merasuk... so kita panggil parti pas ni parti syaitan.. sebab yang ada didalamnya syaitan bertopengkan manusia... ada betul? puilah..

BILA TEMBERANG SUDAH PECAH... JADI BEBAL.. SEPANJANG MASA...

itulah peranan yang jibraun pakatan, dah sebati dengan cerita tak betul... bila kantoi mereka buat lagi cerita lain.. ades.. apelah bodoh piang mereka ni oi ai.. sengal.... pendedahan dari my massa memang mereka nak cakap apa... keke.. menyamar lah... ni lah.. dah korang buat huru hara... orang lain pulak yang disalahkan.. ape buduh punya perangai... da...

ps: bodoh akan jadi bodoh sebab mereka akan terus menjadi bodoh.. geng sendiri mereka kata orang pdrm.. ceh.. bila majoriti dalam pakatan tu memang bodoh so akan wujud pemikiran paling bodoh sampai orang akan kata... betapa bodohnya mangkuk ayun punya pakatan... pui...!!!!

Rabu, 2 Mei 2012

kita tengok strategi anwar... BALUN PM DAN TPM.. ALERT BEB!!!

so mainan ini dah dicanangkan hebar di fb dab blog pakatan.. ai semakin panas kerana katanya datang dari sesi parlimen... kepada rakan-rakan blogger.. yang otaimer,..harap leh tolong bagi penjelasan dan counter balik kepada mereka yang membuat fitnah ini... mereka dah makin pedas telinga dengan kes bersih.. dan isu video azmin ali yang klon tu... so harap jangan dibiarkan mereka bermaharajalela... fight....

pm dan tpm kita mereka dah balun kaw-kaw ni... syiah betul.. pui..

ps: kepada blogger otaimer... rasanya boleh tulung kot... thankz..

ps: disebabkan tak leh nak spin pasal bershit sabtu lalu.. mereka cari isu ini untuk cover up balik kemaluan mereka dan paling panas mereka dah tak tau nak tipu apa dah dengan video aiskrim asmin tu.. hehe.. betul tak... kikiki

pentotok dan pencacai boleh lah percaya.. adui tantawi oi.. podah..

apa? tak rempuh.... apa lagi sekali tak rempuh... biar betul brader... cakap biar betul hehe.. nafi ajer keje pakatan ni... dah la perangai juak-juak macam penganas... ta sedar-sedar.. pakai serban.. tapi menipu apa ni.. baik tak payahlah cakap apa-apa pun wahai juak-juak.. buat malu penganut pas je.. beb... pui..

kan aku cakap gambar jilat aiskrim asmin tu fitnah...

jangan lah korang percaya la weit..hehe.. cuba tengok mana ada sama.. kan lain tu.. giler ke tu asmin.. hanya orang takda mata je kata tu memang asmin.. aku sendiri pun akan cakap tu bukan asmin.. hehe.. tak caya.. siapa suruh korang percaya... lalala

 ais bukan tu.. bukan la..

ni baru betul asmin.. hehe tapi kenapa macam sama je baju dia.. ek.. hehe

sumber dari mpp online

kalaulah polis malaysia macam polis sepanyol ni.. baru ada akal..!!!!



nasib ni bukan polis malaysia... yang dijaja puak puak jenglot dok kata polis ganas lah.. apa lah.. nak tanya.. yang patah riuk siapa.. polis kan masa bersih 3.0 hari tu.. manusia sesat dalam pakatan akan buat apa saja nak burukkan polis... bangsat!!!!

Selasa, 1 Mei 2012

NASIB CINA NI TAK TANYA LATO.. MANA ITU JAM OMEGA...?

ps: camni nak jadi pm.. orang soal macam-macam jawab la.. jangan salahkan orang lain.. bodoh betul bakal pm kita ni... asik-asik umno macam hitler.. asik-asik umno macam ni macam tu.. habis yang pkr cibai tu camne pulak.. parti pemimpin kuat seks... hehe... bersih gagal dia leh cakap yang datang 300,000 kekeke... gila.. 30,000 je kot.. hehe... so si anwar brahim ni dia ingat rakyat malaysia ni semua sekolah sampai tadika je kot... pui...

ALAH KALAU BOS DIA PUN NAFI BUAT MUKA SEPOSEN.. INIKAN DIA.. HEHE



KUALA LUMPUR 1 Mei - Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Azmin Ali hari ini menafikan sekeras-kerasnya telah melanggan seks sepertimana yang tertera pada gambar yang telah disebarkan beberapa Blog Pro Kerajaan sejak semalam. Sambil mengecam tindakan tersebut, Ahli Parlimen Gombak itu juga menganggap ianya merupakan taktik jahat yang direka dengan cara memfitnah beliau menjelang Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU13).

Beliau juga menegaskan tindakan tersebut merupakan susulan terhadap serangan Video Seks yang mengaitkan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim sebelum ini.

"Fitnah jelek ini disebarkan oleh media yang dikuasai Umno yang memetik sumber blog Pro UMNO. Fitnah ini memaparkan seorang lelaki yang mereka tohmah sebagai saya bersama seorang wanita dalam tandas. Saya menafikan sekeras-kerasnya fitnah tersebut. Ianya adalah fitnah ulangan menggunakan modus operandi yang sama yang digunakan terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim," kata beliau dalam satu kenyataan media hari ini.

Beberapa keping gambar telah disebarkan beberapa Blog Politik yang mengaitkan Azmin Ali bersama seorang wanita yang tidak dikenali. ~ sumber KLPOS.

ps: mencanak pening juak-juak nak cover kan pasal asmin punya pasal.. dah la banyak hal dah berlaku.. hal bersih tak settle lagi.. dah dah gambar asikrim pulak keluar... apalah nasib.. hehe.. senang cerita.. rakyat malaysia pikirlah sendiri.. pemimpin rendah moral macam ni ke bakal memerintah malaysia... ceciter ceciter.. (dengar katanya gambar dan video adalah dari dalaman pkr sendiri.. so nak cakap apa lagi) umno juga kena.. hehe.. macam biasa... penafian.. pui...

WAH AISKRIM SEDAP DIJILAT... HAHAHA.. MAPUH MU..

ini semua fake fake fake fake fake dan fake... mana sama.. hehehe... abislah ko asmin.. anuar dengan kau sama je kaki seks.. cialakak punya manusia... hahaha.. orang pas dah garu kepala.. kekeke... kakaka... ada ubi ada batas.. bila kau dengan puak-puak kau main kotor.. inilah jawapan pasti untuk manusia bongkak macam kau.. lahanat... sial.. hahahaha... balasan seorang anak derhaka? mungkin juga....


LUPA INI SEMUA DARI SUMBER KLIK


Isnin, 30 April 2012

unit amal pas... amal? pas pas.. macam penganas.. !!!

unit amal pas...dah macam unit penggempur pengebom berani mati je.. dok canang bagai kata polislah memulakan provokasi.. tetapi dalam gambar ini baru aku tau... mereka ni senang je dikudakan.. jangan risau.. sebab syurga pas dalam genggaman... baguih... adik-adik kakak-kakak dan abang-abang.. lihatlah sendiri betapa radikalnya penganut ajaran pas.. 
 mereka memulakan merempuh polis... canang kat orang polis lah ganas. ek ala.. pui.
 korang tengoklah.. ye.. 
so kita tahu kan radikal memang dah tercalit dalam diri penganut pas.. ada faham... 

mai klik cerita sebenar di sini

TEASER MOVIE AIS KRIM.. kiki dup dap dup dap..

aku dah poning ni.. korang buat keganasan ye.. hehe.. ok.. dengan ini teaser untuk malaun haprak pemimpin pkr yang nyatanya sial tu... haha.. so lu pikirlah sendiri... hahaha...

dari papagomo
gomo kata

Nallakarupan kata Video Shamsidar makan Aiskrim Anwar Ibrahim. Tapi kami ada Video Pemimpin Wanita PKR Makan Aiskrim Azmin Ali. So Macam mana? Yang mana satu nak keluarkan dulu?

aku kata...
hehehe... barulah buku lima bertemu muka... hahaha... oi juak-juak.. makin sakit telo la korang wei.. bersih gagal.. buat merusuh.. so sekarang..... lu pikirlah sendiri... lalalalala

jilat dan jilat jilat lah dengan nikmat.. sebabnya jilat itu melambangkan keshahduan penjilatnya... hahahaha... boddo... pui

Ahad, 29 April 2012

bandingkan gambar ini... hehe..

apabila bersih 3.0 gagal.. mereka sakit telo.. bengkak tetek.. dan haid tak teratur.. tu pasal.. jadi jebon seko-seko depa ni.. cit.. pui...

ps: nak slow down sikit memblog 1 2 hari ni gua sibuk.. pepun.. pakatan.. anda akan jadi jebon pru13 nanti.. sayonara... pui...

WE STAND AND FIGHT... MEREKA INGAT KITA SEBAGAI BABI...!!!

SO AKU JADI TER EMOSI SEBAB MELAMPAUI BATAS MEMBULI POLIS.. MAI KITA TENGOK VIDEO PEMBANGKIT SEMANGAT... KAWAN-KAWAN.. MEREKA INGAT PASUKAN POLIS ITU ANJING... CILAKA KORANG PAKATAN... SIAL..



we fight back.. ajar mereka cukup-cukup PRU13 nanti... biar mereka menyalak pulak macam anjing kurap.. sial..

bila radikal itu wajib bagi mereka..

aku tak heran dengan ganasnya pengikut bersih..sebab memang niat anwar ibrahim nakkan macam tu.. so kita sebagai rakyat malaysia... ambillah iktibar... adakah puak-puak radikal ini yang kita sanjungkan untuk menjadi pemimpin rakyat malaysia? adakah kita sanggup suatu hari nanti kalau tak bayar cukai tertunggak kita di belasah depan rumah sebab nak ajar kita supaya disiplin... dan amalan kuku besi ini... memang anuar idamkan... so rakyat malaysia u decide...
polis pun mereka belasah lunyai.. cilakahai.. menyirap darah aku woiiii..!!! fuck oi pakatan... 

ps: bagi aku.. ramai dikalangan rakyat dah naik geram dah... so pru 13 kasi ajarlah sama pakatan... biarkan pemimpin mereka jadi baboon... pui..