Sabtu, 28 Julai 2012

TRAILER TANDA PUTERA.. MANA PEJUANG CYBER BN, KASI LIKE LA.. NGOI..!!!

tak salah.. masa konyensyen media sosial berlambak orang datang di seluruh malaysia.. tapi kenapa dalam trailer tanda putera ini tak de pun klik like... adui maksudnya sia-sia je lah buat program macam tu.. tu yang aku nak tanya.. mana pejuang-pejuang facebooker, twitter dan blogger yang beribu rasanya... kita support le filem ini.. supaya puak-puak dap rasa pening sebab yang like lagi ramai... tapi hakikatnya dislike lagi banyak... itu yang pernah papagomo katakan, pejuang cyber pakatan ni mereka tersusun dalam menjalankan kerja mereka... buat apa tentera ramai tapi kita tak kuat... fikirkan rakan-rakan... di lihat dari sudut persepsi dari pakatan.. mereka dah berjaya memukau minda rakyat malaysia secara keseluruhan... ini kenyataan...

Jumaat, 27 Julai 2012

ITU PERJUANGAN MEREKA DULU.. SEKARANG DAH JADI LAIN.. SEMUA KERANA DAP DAN PKR...


ps: kalaulah Almarhum Ust Fadil Nor masih hidup mesti beliau kecewa dengan perjalanan pas sekarang.. hanyut..

KARTUN YANG MENYENTUH PERASAAN!!! WAJIB LIHAT!!!

hehe... lawak di pagi hari.. terbaik kartun ni.. haha

ps: otak tak de kualiti.. hehe... jangan mara aaa.. :)

Khamis, 26 Julai 2012

PTPN SEMUA KENA TIPU.. DAH NI TURUN HARGA KERETA PULOK!! ELOK LAH HAHA..

ps: keh keh.. sama-sama lah nanti kita menonong kena tipu ye.. tahniah.. haha

KHALID GAGAP PENING TAK LEH NAK PECAT CEO SYABAS.. WAKAKA..

erm air adalah nadi kehidupan.. tapi kebebealan pakatan tetap dengan egonya.. mereka ingat air senang main sedut kat lombong je kot.. kaka..dah ni mb khalid gagap kata tak mampu nak pecat ceo syabas.. permainan politik apa ni wahai khalid gagapin.. rosak kepala otak le camni pui...

ps: pr ingat rakyat selangor ni jenis macam robot.. boleh di kontrol dengan drama longkang kot.. udah-udah le tu.. keje kasi laksanakan.. rakyat melihat la beb.. pui

Rabu, 25 Julai 2012

TU DIA.. ADA PATUNG ORANG TUA DI KELANTAN!!.. TANJAT BOBOI TAU..!!

adui.. camne ni.. makin banyak pulak berhala dekat sana ek.. dengar kata bersepah.. aku tak maulah komen panjang lebar.. tapi pas sepatutnya pantau le pembinaan berhala yang semakin banyak dekat tanah jajahan sana.. kata serambi mekah.. :)

ps: sumber pas beruk

Selasa, 24 Julai 2012

MESTI ABBY ABADI DAN HAIRIE OTHMAN TERKEDU..

ziela jalil yang bertudung lagi lama dari abby abadi tu.. tak de pulak kata orang bagai dengan penghijrahannya..tapi kenyataannya dia memang menyokong umno.. ai takkan le geng-geng artis penyokong pas nak mare kan keke..ok peace!!!

ps: sebenarnya hak masing-masing nak pilih parti apa.. tapi yang tak sedapnya.. main tuduh orang lain tak betul.. orang lain banyak dosa.. orang lain kompem masuk neraka.. orang lain tak di berkati sebab kononnya menyokong umno.. apa ni.. ades..

ABBY TERKELU NAK JAWAB.. ERM.. TU DIA..PENANGAN RAKAN CYBER..

ps: di luar sana ramai lebih berpengatahuan.. dan mereka sedar apa yang abby perjuangakan sekarang tak betul.. so kita doakan mudah-mudahan dia akan kembali ke arah yang benar dalam mencari dakwah... InsyaAllah..

DI BULAN RAMADAN INI.. MEREKA TETAP MENYERANG ROSMAH.. PR OH PR.. MODAL CETEK!!!

aku kadang-kadang dah rasa macam kesian tahap selipar jepun dengan perangai cybertrooper pr ni.. kadang-kadang mereka ni dah memang tak da dah idea nak dapatkan modal untuk pilihanraya.. dari sebelum najib jadi pm pun mereka dah serang habis-habisan untuk memalukan beliau dan isteri beliau rosmah mansur.. apalah mentaliti low class yang di ajar oleh anuar ibrahim untuk pengikut tegar mereka.. memalukan lah..

mereka buat ini untuk memalukan rosmah mansur... sedangkan mereka tak sedar perbuatan tu boleh mendatangkan fitnah.. pendapat aku.. mereka ni fitnah pun fitnah lah asalkan putrajaya tetap menjadi agenda.. perghh memang syaitan berperangai manusia.. depa ni.. khakk puih..

ps: apa nak jadi pentabsub oi.. thah la..

Isnin, 23 Julai 2012

SIAPALAH BUAT LOGO MERDEKA NI.. YA ALLAH.. MEMALUKAN...

dah takda pereka grafik yang hebat ke kat kementerian penerangan ni.. malu sok malaysia kat orang luar tengok logo macam budak darjah 6 buat.. ades.. kalau boleh tukar tukarlah... kesian beb najib.. huhu
ps: macam sabotaj pun ada.. kan kan.. entahlah... font tak kena langsung.. sebab apa boleh approved kalau betullah ini logo untuk merdeka.. adui..

OH ABBY.. DASHYAT ANDA YE SEKARANG!!! ERM

no komen.. dan kalau anda nak komen komenlah dengan berhemah ye.. sebab ini bulan pose.. dan kita doakan sahaja dia akan kembali ke jalan yang benar... bukan jadi egois tak tentu hala demi menunjukkan perubahannya.. :)
ps: macam-macam style pelik bin ajaib.. huh..

APA PENDAPAT ANDA DENGAN GAMBAR INI!!!

nilaikan.. inilah realiti.. tetapi semua buat nonong je.. ek.. so kembalilah ke jalan sebenar wahai pas.. sedarlah..

ps: ini di selangor.. bayangkan kalau mereka memerintah di malaysia kelak.. apa akan jadi.. pas terimalah kenyataan.. yang anda bukan apa apa pun di pakatan... aduhai pas ku sayang.. ehek..

Ahad, 22 Julai 2012

HARAP BOLEH LAPOR POLIS TERHADAP PEMFITNAH KOMUNIS INI.. CIS..

dalam bulan ramadan inilah puak-puak kafir akan lakukan apa saja demi memutar belit fakta dan fitnah.. ini lah masanya mereka melakukan kerja demi perlaksaan negara dap akan terlaksana.. zaman dulu masa tak da emel-emel, fb, twitter.. guna surat layang... erm sekarang lagi mudahlah keja puak-puak ni dengan menggunakan internet!!!.. mudah-mudahan negara ini di lindungi dan kita patut lawan habis-habisan perosak negara macam ini.. harap maklum

KLIK UNTUK SELANJUTNYA

FAHAMI SEBENAR MASALAH AIR DI SELANGOR!! RAMAI TAK FAHAM...

di sebalik isu air yang tiada berkesudahan di selangor ni.. harap pihak-pihak berkaitan selesaikanlah segera.. dan kalau kita faham isu sebenar yang terjadi di selangor.. bukan kerana air empangan penuh.. bukan kerana air empangan sentiasa tak surut.. tetapi berkenaan air terawat.. maksudnya loji-loji memproses air terawat air yang bersih untuk di salurkan kepada pengguna tidak dapat menampung permintaan yang tertalu banyak.. tetapi kerajaan selangor memang pandai menyalahkan keadaan di sebabkan keangkuhan mereka tidak mahu meneruskan loji langat 2 tu.. loji tu setahu aku untuk memproses air mentah ke air terawat yang mampu menyalurkan dengan maksimum penggunaan... tetapi kerana tak di laksakan.. maka loji-loji yang ada ini mana mampu nak merawat air bersih.. mereka PR tahu tapi mereka nak selamatkan diri mereka yang dah kantoi tu.. yang jadi mangsa rakyat selangor juga kan.. ceh.. politik kat malaysia ini.. asal ada perkara yang baik untuk rakyat, pemimpin ego ego.. rakyat juga yang kena terima padah.. pui...

klik sini untuk faktar sebenar

ps: mb khalid ibrahim moga bukalah mata jangan kau angkuh benar ikut telunjuk dap.. nak meranapkan aset bumiputra niat dihati tukan.. lepas jual semua aset.. lepas tu claim dana kerajaan negeri terlalu banyak.. serius jahat gila.. boneka dap yang terlatih..