Sabtu, 11 Ogos 2012

NI MESTI DAP YANG DESIGN LOGO MERDEKA INI.. PATUT LA...

memang realiti logo merdeka ciptaan pakatun ada makna tersirat untuk menyebarkan kristian? hehe.. mesti juak-juak tak leh terima dengan pembongkaran berkenaan logo merdeka ciptaan mereka... nampak sangat mereka dalam pakatan nak jadikan agama kristian sebagai agama rasmi kalau mereka menang pru13 nanti.. sebab dap lah yang paling berkuasa dalam pakatan.. segala apa mereka buat.. pas kena ikut.. pas pulak berbelah bagi sebab kalau tak ikut kan kena pulau.. hehe.. bagi aku sungguh memalukan sikap pas... serius.. takkan tak nampak apa mainan dap dan pkr terhadap parti kamu pas... ahhh lantak kaulah pas... sedar-sedarlah dan kembalilah kepangkal jalan...

artikel mantap berkenaan logo merdeka ciptaan pakatun.. dr mim

ps: sehati asal tak letak.. hehe.. tak pun sekuli, sebasuh, sejilat, hehe 

Jumaat, 10 Ogos 2012

BN BUAT KERJA UNTUK RAKYAT.. PAKATAN BUAT APA YE.. - BN PJ SELATAN

Penyelaras DUN Taman Medan, Raja Dato' Hanipuddin, Datin Wong Fong Leng daripada MCA PJS serta jentera-jentera BN hadir memeriahkan program sahur anjuran KRT Blok F & G, Desa Perangsang PJS

makan secara santai bersama penduduk 

berbincang bersama penduduk selepas menikmati juadah sahur yang disediakan oleh waita KRT desa perangsang 

Datin Wong Fong Leng bergambar bersama wanita KRT blok G & H desa perangsang


ps tu yang aku cakap.. pakatan mereka hanya mampu ceramah x18.. bab keje untuk rakyat korang boleh pikior le sendiri ye.. tahniah Penyelaras DUN Taman Medan Raja Dato' Hanipuddin, Datin Wong Fong Leng daripada MCA PJS serta jentera-jentera BN yang di hargai... 

lagi gambar-gambar x clusive.. klik sini bn pj selatan

UMNO BAYAR MEREKA NI - KATA PEMBASUH TAI DAP

ps: "mereka semua kena beli dengan umno" - agaknya itulah ayat biasa dari kuli batak dap...sekiranya ilmuan agama orang profesional yang mengkritik dap.. biasalah, dap kalau dah dapat kuasa korang faham-faham sendirilah ye.. mereka kiasu.. bebalisme parasit pas nak beri contoh baik dekat dap pun aku rasa yang nampak dekat dap ini adalah kejahatan... sebab apa mereka ini akan buat apa sahaja untuk buatkan orang melayu di tapak kaki mereka... jadi anda masih nak meyokong dap??

Khamis, 9 Ogos 2012

UNDI DAP HARAM!! ERM PARASIT PAS TAKKAN PEDULI.. MEREKA KAN KULI BATAK SO APA NAK HERAN BEB..

ps: takkan di herannya spsis hijau tu wei.. yang mereka tau umno umno umno.. dah jadi bahan wajib mereka hafal.. haha... jadi kuli batak dap tidak mengapa.. janji kuasa.. janji ada nama pas dalam pakatan bila menang pru13 nanti... kita terimalah kenyataan kuasa Islam akan runtuh di bumi malaysia ini.. dan kita bakal menjadi singapura ke-2.. suatu hari nanti kita suruh anak cucu kita kencing ramai-ramai di kubur orang hijau yang punca pecah belah agama dan bangsa keramat di bumi malaysia ini...

Rabu, 8 Ogos 2012

zunar otak sakit? atau stress pakatan semakin layu?

nasib le kau duduk di malaysia ko kutuk bendera negara kau sendiri ibarat kau ni bukan datang dari negara ini.. aku rasa eloklah kau pi duduk dekat negara seperti iraq, somalia, maxico.. aku rasa tak sempat lari mamat kartunis gila ni akan kena out of shadow.. betul.. dia beruntung sebab duduk di malaysia.. yang dia terima hanya kutukan je.. adakah zunar ni semakin tertekan sebab dalam pakatan sekarang bergolak.. atau zunar ni dah nak jadi gila pig... mungkin juga...

ps: mesti ada pentabsub menjadi benteng pertahanan untuk mempertahankan zunar ni.. betul? rosak otak

ADA JUGA MANUSIA KEPALA BANA TAHAP TERTINGGI YE.. ADES..!!!

ps: penyakit otak yang tiada kesudahan.. ini lah ajaran yang dibuat oleh belah sana mengajar otak manusia jadi macam ni.. sampai tahap doa kearah keburukan.. apalah nak jadi.. bayangkan golongan macam ini memerintah negara... memang mampus lah wei.. pui...

Selasa, 7 Ogos 2012

SYIAH LAGI BAIK DARI UMNO?? PERGHH..


umno ada ke menyembelih orang macam kat syria tu.. ek ek.. ini lah dia mentaliti kepala gurga demi politik songsang puak-puak parasit ini.. anda nilaikan sendiri apa yang si bijak pandai ini cakap ye.. pui..

ps: bila semuanya nak kaitkan dengan politik kita serahkan kepada orang parasit pas.. pui

Isnin, 6 Ogos 2012

HAIRI OTHMAN YANG SEMAKIN HENSEM... MAIN SEDAP MULUT JE DIA JE EK.. CUTENYA HAHA..

ps: bakal jadi yb ni.. hehe.. konon dia hebat le kot belasah siapa sahaja walau pemimpin negara... ahh dah itu juak-juak ketepet ajarkan nak buat macamana.. so kita tengok jelah kan.. masyuk tu sejak jadi penceramah maki kerajaan... penuh poket bang... syok lah ye raya nanti... hehehe...

MEME PENINGLA WEH.. HANYA CIPUT JE DATANG MENYAMBUT MB NEGERI SEMBILAN.. MASAK...

adakah ini petandanya... adakah ini memang realiti di rembau.. adakah ini kenyataan yang harus di terima oleh warga bn di sana.. ish ish.. kamon.. pakatun gerenti gelak besar.. dan mereka akan jadi hilang akal dengan keadaaan begini... erk.. aku bercerita berkanaan hal yang benar... huk huk..

korang tengok je lah kat bawah... huk huk.. pening gua wei... huk huk.. wahh suka nampak pakatun.. keadaan ini mengembirakan pakatun?????
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

 anuar kata owwww yes... mat sabu kata.. uk uk uk... kau diam hahaha..


lautan manusia mengerumuni menteri besar negeri sembilan di satu majlis di Rembau.. amacam pakatun? adakah gambar ini fake atau edit.. hehehe...

lagi sumber bergambar.. klik sini

APA MASALAH SURATKHABAR KOSMO NI???

aku rasa editor akhbar ni spisis paling bodoh yang pernah dicipta dalam dunia suratkhabar.. huh.. sengal.. dan bebal.. nak lariskan akhbar.. dengan membuat headline bodoh sepanjang zaman macam ni.. pui.. dapat tau editor dia siapa.. surut pihak pengurusan bagi tempeleng sedas dekat editor bodoh macam ni kan.. ye la.. boleh katakan 100% orang bengkek beb dengan tajuk muka depan yang paling sengal dan bebal... ada faham editor kosmo... pui

ps: khak pui...

Ahad, 5 Ogos 2012

BILA LIM GUAN ENG BUAT CERAMAH YANG DATANG........ WAHH LAU WEHHH!!

hebat beb... sampai leh garu kepala bn oi.. haha.. jangan main-main...

ps: hehehehe

PENYOKONG PR MANA PEDULI HAL NI WEI!!!

mereka ini semua jenis manusia buta, tuli, pekak dan bisu... tu pasal lahirnya spisis bhagal yang memang tak reti kenal dek untung...

ps: kau hado? keke...