Jumaat, 25 Januari 2013

apa beza ds najib dan ds anuar ibrahim, meh le kita tengok... banyak bezanya tau...

kelayakan menjadi perdana menteri malaysia, adakah anuar ibrahim tu layak? hehe..


tapi kalau ikut penchacai tegar mereka mesti akan cakap, mesti layak sebab anuar ibrahim pernah jadi menteri kewangan tau... hehe.. anuar ibrahim dia kata dia leh turunkan harga minyak tau... jangan main-main najib, apa betul ke orang yang tiada track record dok janji cenggitu... keh keh.. tu kat selangor tu.. pergi tanya dia.. dia dah laksanakan belum janji-janji pakatan pru12 dulu.. ce citer ce citer...

jom baca seterusnya disini tun faisal

5 ulasan:

  1. Tapi ada satu yg anwar ada tp najib takde....
    --> china doll.
    Wakakakaka....!!

    BalasPadam
  2. Cehh....Dulu NAjib pon macai Anuar jugak.......kakakakakaka

    Anuwar baru masok umno 11 tahun dah jadi timbalan presiden, Najib dah masuk 27 tahun baru jadi timbalan preisden UMNGOK.....

    x de guna punya NAJIB

    BalasPadam
    Balasan
    1. skrg??? ..malu la wei,dulu bos skrg kuli yg gila moroyan..haha

      Padam
  3. Tambah satu lagi

    PIDATO
    DS NAJIB = tak berani. kecut teloq. siap beri nasihat debat
    bukan budaya kita. Yang kelakor. ada pulak pertandingan debat antara university Piala Perdana Menteri.

    DS ANWAR = antara pemindato terbaik dunia. Sama level dengan sukarno

    Skor = 0 / 10

    BalasPadam
  4. Anu War, setakat cakap buleh la..
    Tapi buat keja, haprak..
    Mengerjakan orang, pandai la dia..
    HAHAHAHAHA..

    BalasPadam