Khamis, 3 Januari 2013

AKU TABIK KAT PAKATAN SELANGOR KERANA BAGI WIFI PERCUMA!!! TAHNIAH PAKATAN RAKYAT!!!!

semasa geng-geng penyamun tarbus membuat pengumuman, yang ada wifi percuma di erea pjs.. mb selangor si khalid gagapin dengan bangganya mengatakan pelancaran wifi percuma ini adalah untuk menunjukkan pakatan rakyat juga mampu memberi acces internet percuma kepada rakyat!!! ... kau hado??? hehehe

setelah majlis dirasmikan.. maka dengan angkuhnya penchacai-penchacai, ada yang jalan mendada, memerli umno.. siap bandingkan, dulu umno ada ker bagi wifi percuma macam sekarang, mereka canang kat facebook.. mereka bakar line dengan tag gambar majlis pelancaran wifi tu di facebook-facebook orang bn,

erm, tulah.. penchacai tak tau mereka dah kena tipu.. sampai sekarang jangan kata wifi percuma, nak acces pun tak boleh, line tak timbul-timbul (anda boleh ke pjs cuba beb)... hehehe... bila ditanya kembali kepada penchacai pakatun yang dulu angkuh pasal wifi ini... mereka dah tak tau nak cakap apa.. muka biru.. air hidung keluar.. dah tensen nak jawab camna lagi... mesti dalam hati mesti kata.. chirakak punya mb khalid.. aku dah kena tipu... tetapi kerana egois.. mereka memberi komen begini.. "umnongok pembohong, wifi memang free lah, aku access ada jer.. tulah umno nak memfitnah je kerjanya" itu kata insan kecewa nak coverline pemimpin korup mereka...

jawapan aku "adakah wifi percuma itu hanya boleh di acces oleh orang pakatan sahaja???" hehe dasat wifi ciptaaan pakatan di pjs.. hanya orang pakatan je wifi tu automatik boleh acces.... hahahahaha... punyalah kelakar tahap cipan gunung jawapan penchacai dap.. wakakakakakaka...


ps: itu baru wifi yang dijanjikan, apa cerita kebajikan yang untuk ibu tunggal? dah selesai belum.. eleh.. ni mesti kata, semua salah umno.. hehe.. ai macam-macam perangai pakatan kat selangor ni.. tapi seko penchacai tak mau ngaku dengan tak betulnya pemerintahan mb gagapin... pui..

6 ulasan:

  1. Wifi orang pakatan kena ikut jalan belakang baru boleh acess...........KAH...KAH

    BalasPadam
  2. NANTI DIORG KATA DIORG CUMA BUAT JANJI JER TETAPI TAK SURE LAGI NAK BUAT KE TIDAK... GAGAP NI PATUNG JE BUKAN BLEH BUAT APA2 PUN.... SENANG CAKAP DIA NI JADI KULI BATAK DAN UTK DAP dan ANWAR IBRAHIM JER. MELAYU SEMUA MESTI TOLAK DAN HAMBAT PARTI CINA BABI CELAKA DAP. LEPAS PU13, BANTUAN KE SEKOLAH CINA HARUS DIHENTIKAN SECARA BERPERINGKAT SEBAB JELAS SGT CINA TIDAK AKAN MENYOKONG MELAYU JADI PEMIMPIN, TUTUP SEMUA SEKOLAH ALIRAN CINA / TAMIL. PATUT ADA SEKOLAH SATU ALIRAN SAHAJA DI MALAYSIA SELEPAS ITU.

    BalasPadam
  3. Kah..kah..kah...kiranya semuanya dapat secara virtual sahaja la...samalah dengan Highway Rakyat Kelantan nanti tiada tol...

    Aku memang tabik springggg..toing2 kat Nik Ajis, pasal bagi lebuhraya percuma...betul dah apa yg dia kata tidak akan ada TOL..korang mesti percaya...bab ni aku memang percaya...kalau tak percaya BERDOSA...

    Pasal apa aku kata korang mesti PERCAYA...Jawapannya :

    " Memang ler tak ada TOL...pasal LEBUHRAYA tersebut tak akan ada " yang ada hanya Batu Nesan Perasmian jer..hahahaha

    Jangan kata lebuhraya...lorong babi menyusup pun tak ada...
    Duit derma rakyat boleh beli keter mewah....kahkahkah

    BalasPadam
  4. kg aku kat felda medoi segamat pun dpt wifi free.. xde kecoh2 pun. line okey je tiap2 hari. cuma time hujan petir je xde sbb dioffkan elak berlaku kerosakan..
    sbb bersyukur atas mcm2 kemudahan yg diberikan, pasti org kg aku hampir 100% pgkah BN tnda terima kasih.
    kpd sesaper yg rasa da kene tipu dijanjikan mcm2 oleh PR pd pru lepas. jgn segan2 pangkah je BN tanda protes. BN mng, negara okeyh je malah makin maju insyaAllah.

    BalasPadam
  5. Aku kat seri alam masai johor, tak pernah pangkah BN, macam2 BN bagi....
    Klinik 1m'sia, kedai 1m'sia, unikl, mrsm, help kolej, sekolah jepon, pagasus international school, master skill collage....dan banyak lagi..

    Tapi kg p.gudang baru & kg p.putih dan kg kong-kong yang terletak sekitar tempat aku, yang memang totok umno, satu benda pon umno tak bagi....lima tahun sekali kena gula-gula jalan raya, jalan raya, jalan raya, jalan raya.......

    BalasPadam
  6. sampai sekarang tak de pun wifi percuma...kedai mamak ade la...ha..ha..ha..setakat perasmian jela PR tu..hancusss.

    BalasPadam