Selasa, 22 Januari 2013

apa yang anda nampak.. keh keh..

sekadar gambar hiase, sila tengok bawah ye... hehehehe

apa maksudnya, keke, dah terdesak le, duit dah kongsoi dah pi joli.. so nak dapat dana buat poster, buat banner dan buat bodo.. tu semua memerlukan duit.. keke.. ai kata simpanan 2 billion kat selangor tu.. kat kedah balak dah jadi macam jual beras... masa #kl112 hari tu kata dah kumpul rm200,000 ke atas... takkan lah sampai sanggap nak minda duit derma perjuangan...takkanlah anuar brahim tak bagi sikit pun dana, keh keh keh, tak pun ni nak buat duit poket kot.. pui.. kah kah kah kah....

ini dia orang panggil politik cap siput babi.. asal boleh buat keuntungan, guna cara taktikal burukkan sesuatu, gerenti ada habuan, kekekekeke... gila babi, babi pun tak gila macam diorang, abu konon pui...


ps: kekekeke... apa saja boleh untung kalau ada manusia otak kat lutut da.. kekeke

10 ulasan:

  1. Skang ni barulah aku faham nape diorang suka bubuh nama ABU. Mungkin diorang ni suka sangat cerita2 ABU NAWAS sebab tulah kuat spin fakta... P/s: Bubuh ABU tapi tak malu guna nama UMNO hakkkpuiii...muka tak malu hehehehe...

    BalasPadam
  2. Teringat lak Punahshit Ekonomi Selangor Anuuaarrr gaji seringgit tu...adakah seringit ini dikumpul tuk Anuaarr tu? Nape tak bubuh jer muka dia dalam poster tu, baru ada nilai komersil hehehehe

    BalasPadam
  3. Phewww.... sexy gambar tu bro. Mesti gambar mak kau masa muda dulu. Besar tu tetek mak kau. Puas lah kau menetek berganti-ganti belah kiri dan kanan. Silap-silap berebut dengan bapak kau nak menetek sama.

    Ada gambar mak kau yang sexy mexy lagi? Jangan lokek. Tak baik tau. Aku janji aku jadi peminat setia blog kau ni.

    Sebagai permulaan : terima kerana gambar mak kau yang "meleleh" tu...

    .....................(nak p toilet)

    ABUdak ABUtausi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Malu2 lak pi toilet bawa poster seringgit kat atas tu buat model lancap hang. Ingat toilet Ingat Jamban Assmin hahahahaha...Ingat Jamban Ingat PR..padan muka babi ko tu hahahaha

      Padam
  4. kah kah kah, dah panas tak tau nak cakap apa guna otak kat lutut.. maka ayat2 bodo dari seorang penjilat tegar yang terserlah kebadigolannya kah kah kah, leh la bro.. yg lu nak emo macam babi pesal kah kah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba lu bayangkan, gambar mak lu yang sexy mexy jadi peneman gua kat dalam toilet yang indah.

      Biggest boobs ever.

      Kirim salam sayang kat mak lu dari bakal bapak tiri lu yang macho.

      Padam
    2. kira dah terbakar hati lah ni ye kah kah kah kah kah kah kah kah kah

      Padam
  5. Memang babi bro, mana ada perasaan, tau dia menetek jelah... tetek manusia pun dia nak... babi mana ada akai... macam boss dia lah, brother anwar bin ibrahim i.e. BABI.

    apa kita nak heran...

    BalasPadam
  6. sebb byk makan babi sup tu yg gila tu keh keh, kesian keh keh

    BalasPadam
  7. bagi je babi pr tu tetek babi...kalau tak pun pelir anjing untuk dia menetek..mmmmuahahahahahaha

    BalasPadam