Rabu, 23 Januari 2013

kering idea ke cacai? keh keh... lucah-lucah.. dah sebati dengan kamu ye.. keh keh

sekadar gambar hiase...

halluuu, cacai, dah cuci otak lum, keh keh, kira pembelasahan untuk penchacai dalam blog ini membuatkan ada sesetengah macai tahap baboon dah tak tahan emosi, jiwa tak keruan dalam meluahkan geram...

kah kah kah kah kah, kamon cacai.. lek la.. kata demokrasi, dah panas hati main serang lucah-lucah.. agak-agakla.. kekeke, nak tahan marah dan tak leh, bila tak nak kena balun, sila lah ke blog hiburan.. barulah entea leh tenteram keh keh.. ai macam-macam....

ok, ok.. kali ni bukan apa.. cuma nak tanya, hallu pakatan... dulu masa menifesto pru12, kat selangor.. dah settlekan lom janji tu... hallu.... pakatan... uish, lupa la, rupanya mb selangor kata, menifesto bukan janji da... sekali kita semua kena tipu da... pui

kui kui, dah la kena tipu, pengikut pulak otak lucah.. khak ptuih.. hahaha
hanya berapa kerat je dilaksanakan, itu pun pakatan nak eksyen..

ada aku kisah ngan ko cacai lucah.. kah kah kah


ps: bila modal nak kenakan bn dah takde, malah, pergi mana-mana blog pro kerajaan, hati panas, so bila baca blog yang betul-betul mengusik emosi cacai.. maka anda faham-faham la der..so serang peribadi, serang selagi boleh dengan cara lucah kronik.. kronik, kronik.. keh keh..

6 ulasan:

  1. BUKAN SERANGAN LUCAH JE..

    SIAP POST KOMEN KOSONG MACAM BLOG GAP TU.. NAMPAK SANGAT BONTOT DAH PANAS. TAK RETI BALAS HUJAH, DIPOSTNYA KOMEN2 KOSONG.. MACAI PR MEMANG BODO..KAH KAH KAH

    BLOGGER PR LAGI BODO..KENA KOMEN2 PRO BN YANG BERHUJAH MELAWAN HUJAH DEPA...HABIS KENA BLOCK..KEBEBASAN MEDIA KONON..TERBUKA KONON...TELUS KONON..PIIIIIIRAAAAAAAAH!!!

    BalasPadam
  2. diaorang memang dah panas telo bro.. dah mati idea nak bahankan bn camne.. so skrang guna serangan peribadilah.. lucah.. kekeke.. sengal juak2 pui

    BalasPadam
  3. qUOTE:
    ps: bila modal nak kenakan bn dah takde, malah, pergi mana-mana blog pro kerajaan, hati panas, so bila baca blog yang betul-betul mengusik emosi cacai.. maka anda faham-faham la der..so serang peribadi, serang selagi boleh dengan cara lucah kronik.. kronik, kronik.. keh keh..


    Jangan marah saudara. mereka memang macam tu

    Bangkrap idea





    BalasPadam
  4. wow

    ini posting memang special untuk wa kan.

    yours

    BalasPadam
  5. LAMAK

    INI SIAPA PULAK BRO? kAKAK LU KE? MEMANG WA RESPECK LU NYER FAMILI. KEPALA SEMUA PEMINAT BLUE TEGAR.

    KIRIM SALAM KAT KAKAK LU NI. WA RASA DAH UBAH CITARASA.

    WA CADANG KAT LU : TUKAR NAMA BLOG DARI HEADBOM TO HEADTAKUK - POSTING WITH PLEASURE.

    THANK YOU

    yours
    BAKAL ABANG TIRI LA PULAK

    BalasPadam
  6. kakaka, datang dah.. keh keh

    BalasPadam