Sabtu, 5 Januari 2013

GEMPAR TAHAP TERATAS!!!! ANDA WAJIB BACA INI!!!

aku ambil dari page anti dap club.. korang tengok apa yang pas dah buat.. poster ni aku rasa dipasang oleh bekas ahli pas juga rasanya... kepincangan dalam parti yang semakin tak keruan kerana mantera putrajaya.. dan kesangupan mencover dap seadanya... itulah dia pas.. bak kata hassan ali.. yang ada dalam pas hanyalah jenis pak turut yang realitinya menyinkirkan golongan ulama... golongan parasit..

INI BUKAN COBAAN, TETAPI REALITI PAS DAN JANJI-JANJINYA...


ps: sendiri fikir sendiri tenung.. baca satu-satu...

9 ulasan:

  1. 19 DISEMBER, 2011

    Transformasi Najib, Malaysia Ke 4 Tertinggi Rasuah

    Posted by Addin Deen at 12/19/2011Di bawah pentadbiran Najib di semua tinggi, kadar rasuah tinggi, jenayah tinggi, hutang tinggi dan macam-macam lagi yang akan tinggi selepas ini. Kalau Addin cakap, Najib adalah perdana menteri Malaysia yang paling gagal pasti ramai yang akan marah. Terutamanya pencacai UMNOporno dan sekutu-sekutunya. Jikalau hang baca artikel yang di keluarkan oleh Malaysia Cronicle ni,  aku dah malas nak ulas. Nak pergi keje pulak.. layan jer.Malaysia Negara Ke-empat Paling Rasuah Di Dunia Tetapi Najib Tidak BersuaraUntuk dekad pertama dalam abad ini, Malaysia telah kehilangan RM 1.08 trillion (US$338 billion) dalam pengaliran wang haram yakni, merupakan ke-empat tertinggi di antara negara-negara membangun. Untukjangka masa 2000-2009, Cina telah kehilangan US 2.74 trillion dalam pengaliran wang haram dan merupakan negara membangun yang menduduki tempat pertama aliran wang haram ini menurut laporan ranking negara yang diterbit. Mexico menduduki tempat ke-dua dengan US504 billion dan Russia US501 billion. Negara jiran kita yang terdekat adalah Filipina di tempat ke 13 yang kehilangan IS12 billion. Pengaliran wang haram dapat dilihat sebagai penanda aras atau petunjuk kepada skala rasuah. Ini bermaksud Malaysia mempunyai sekumpulan pemimpin yang paling rasuah di rantau Asia Tenggara dan juga yang ke-empat paling rasuah di dunia dengan meletakkan sejumlah besar wang untuk dikerjakan di luar negara. Laporan Global Financial Integrity (GFI) melaporkan pada Januari, sejumlah RM930 billion telah mengalir keluar Malaysia dari 2000 hingga 2008. Ini bertambah kepada RM 218 billion setahun daripada RM 71 billion pada masa itu. Malaysia kehilangan RM150 billion kepada pengaliran wang haram pada 2009. Laporan itu mengulas bahawa “pertambahan itu lihat di beberapa negara Asian.” Ia juga menambah “Dengan bertambahnya pengaliran kapital haram dari Malaysia, ia telah mengecilkan jumlah pengaliran capital yang bersih ke negara sejak beberapa tahun ini.” 

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lu ni memang bodoh. Bapak rasuah tu adalah anuwar ibrahim. Lu pi tanyalah apa dia buat masa jadi tpm dan menteri kewangan dulu. Puak-puak yang dok buat rating ni lu ingat sapa. Puak anuwar ibrahim jugak iaitu dari kalangan yahudi-yahudi mabuk. kan anuwarpun yahudi mabuk jugak. kalau dah rasuah sangat malaysia ni lu tak akan nampak lah keliling lu punya pembangunan melata. sebenarnya lu tu pun kaki rasuah sebab sokong peliwat dan pelanggan pelacor nak jadi pm. bodo betullah lu ni. itu lapoan pun lu tarak paham.

      Padam
    2. Yang aku tau... yang kuat rasuah ni kaum Cina. Tak percaya?? Suruh Addin keluarkan data kedudukan negara China negara asal usul nenek moyang kaum Cina kat Malaysia ni. Boleh la tengok sedara mara kaum Cina Malaysia tu dapat no. berapa?? Kalau Addin haram jadah tu tak berani keluarkan data, meh aku tolong anoNGOK 2:41pm cari data tu kat sini....:

      http://cpi.transparency.org/cpi2012/results/

      Padam
  2. o ye ke.. macam rasuah tanah kat dap ye.. ohooo..

    BalasPadam
  3. halamak, bodohnya org atas sekali tu. malaysia no 4 tertinggi rasuah di dunia!!! woi yo! cam haram betul la cara buat fitnah. nk buat fitnah biarlah profesional sikit. hoi dol, ko ingat kat dunia ni hanya ada 8 buah negara aje ke? kt afrika ada berapa negara? kt asia, kt benua kecil india....eropah lg. statistik yg ko bubuh tu, budak sekolahpun reti nak pertikaikan. belajar lg ye, dgn rafizi deefuckpun ok jugak...hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dalam dunia ni cuma ada malaysia je.....awak tak tahu ke?

      Padam
  4. gen2felda

    World economic review, The economis dll memuji menggunung tinggi kecekapan pentadbiran kewangan malaysia. Ada mangkok kat atas nih yg.buta hati dan rosak akal cuba bagi data tepi longkang untuk menipu rakyat.

    Kalo ko berani, ko klik data terbaru antarabangsa tentang malaysia:
    http://badutrakyat.blogspot.com/2013/01/world-debt-crisis-malaysia-is-best.html

    BalasPadam
  5. yang tu dia tak berani nak komen bro, ni byk sgt baca harukaki tu.. tu yang weng otak dia.. hahaha

    BalasPadam
  6. Banyak sangat minum air kencing anwar....

    BalasPadam