Sabtu, 19 Januari 2013

habislah, habislah.. camne ni pas oiiii... gasak!! gasak!!!


aduh, camne ni.. wo.. karpal sudah bersuara.. ayuk.. ayuk.. harap pas tidak dipicit telurnya lagi, demi kuasa, demi putrajaya, kalau diorang ni ugut, pas bukan tak kuat, hanya tak cerdik tu je.. sepatutnya pas kena garang sikit dengan parti pkr dan dap tu.. dah teruk reputasi pas beb..

tu dia kita tengok apa parti komponen lain dok sound direct kat pas.. tu dia.. hehe

si orang tua wheel chair dah bersuara dah... ayuk ayuk...

azmin ali aiskrim yang kita tau, geng-geng sukularisme ni.. pun dah sound tepet dah..

harap pas fikir elok-elok, dalam pakatan, dap dan pkr hanya nak menggunakan pas sebagai satu parti yang mampu memecahkan undi melayu.. ini agenda siapa bro? masih tak sedar-sedar ke.. fikir sejenak, makin teruk dah keadaan pas lepas berkawan dengan puak-puak ni.. hancus... pui...

ps: tapi macam biasala.. pemimpin pas takkan peduli hal ini.. dan telur masing-masing dah dikemam dan dipicit.. so kita faham-faham jelah.. hehe.. 

15 ulasan:

  1. DAP PKR ANGGAP MAJLIS SYURA TEMPAT BUANG AIR JEK BROO KEHKEHKEH ADOIYAIII

    BalasPadam
  2. Dengan dua isu ini....semoga memberi laluan mudah untuk menang bagi umno di pru13 nanti.

    BalasPadam
  3. Inilah masanya kita bersatu bagi mengekalkan kepimpinan YAB Dato' Seri Mohd Najib utk membawa negara kita membangun dgn lebih pesat lagi menjelang tahun 2020...... fulamak .... cepat2 bersatu!!!

    BalasPadam
  4. bukan tempat berakkk ke jeff majlis syura pas tu...

    BalasPadam
  5. WARGA FELDA TEGUH DI BELAKANG KEPIMPINAN DATO SRI NAJIB..

    Nasib pas yg.kini sedang ditalkinkan oleh Dap , dia pikir sendiri...aku nasihatkan, elok gali lubang cepat2 dan kambus sendiri sebelum di kemaluankan pada PRU13 bila kelantan bungkos dan nicky diusung keluar dari pejabat menteri besar...

    gen2felda

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gen2felda.
      Aku pon orang felda jugak, kalau yer pon janganlah lapor sangat, dan jangan buat malu orang felda.

      Padam
  6. nik aziz tgh punggah file2 balak 23thn tu..sorok dlm sarbann

    BalasPadam
  7. anon 9.16

    paling selamat sorok fail balak 23th adalah kat pejabat ngeh ko ham..Pasal penganot pas pernah semayang atas jalan depan pejabat dia..tentu unit Anal sanggup jaga free pejabat kominis kesayangan pas tuh..

    gen2felda

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika benar dia bersalah, maka tindakan segera perlu diambil keatas dia.
      Anda pon sudah ada banyak bukti & dalil yang menyatakan dia bersalah, serah segala bukti dan dalil itu ke mahkamah untuk tidakan segera keatas dia kerana dia sudah melampaui batas...

      Sekiranya anda dipihak yang benar saya tetap bersama anda.....

      Hidup gen2felda...saya duk felda sg.mas kota tinggi, kau duk felda mna?

      Padam
  8. Fikir2 balik..isu ini mcm nak laga2kan umat islam,sama2 islam isu ini pun tak boleh nak bersatu ( wajib bersatu ).DAP ni mcm nak jolok sarang tebuan.Saya tak bijak berpolitik,tapi isu ni masih tak sudah..Kalau hak org islam pun nak dicabul..tapi yg pelik org islam sendiri yg menyokong. Orang politik semakin.... *@^*&!!!@@...bosan.
    -Parti Tupperware

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jawapan nya senang je, umat islam di m'sia ini tidak menghayati islam sepenuh nya, maka berlaku apa yg berlaku kini..

      Padam
  9. Haaa...tu dia. Godfather sudah cakap. Aku nak tengok macammana Father Nik Ajis dan Father Hadi 'Flip-Flop' Awang nak 'tango' dengan Majlis Sura PAS-pis-pus handle arahan Karpal 'Godfather' Singh ni. Agak-gak depa ni ada teloq tak nak suroh Godfather DAPpigs tu pergi main jauh-jauh dan jangan kacau depa? Ada teloq, tak ada, ada....amacam....

    BalasPadam
  10. hmm..bru PAS taw..yg DAP lg berkuasa...
    muge UMNO bersatu utk PRU 13 ni..

    BalasPadam
  11. cepat pas pegi cium kaki karpal ni kalau nak bau syorga...

    pas parti anggok2 geleng2 jilat2 buntut dap..

    jilat je pas... agama/akidah tak penting, itukan perkara kecik je.. yg penting undi/kuasa/putrajaya..(bukan aku cakap tapi ularmak2 pas cakap)

    pas semakin songasng

    BalasPadam
  12. semasa dulu...ulamak keluar umno pasal tak dapat kerusi lebih!!...amacam kengkawan setuju tak klu majlis syura ulamak pula keluar pas pasal pemimpin pas tak nak dengar nasihat ulamak dlm pas???... majlis syura ulamak + ulamak veteren umno + ILMU = umno!!!

    BalasPadam