Isnin, 7 Januari 2013

KAJIAN INI MENGATAKAN, PAKATAN MENANG DI SELANGOR..!!! tahniah...

eleh, macam biasa kawan-kawan.. penchacai kan suka buat menda-menda pelik.. buat hal-hal yang menjurus syok sendiri.. keh keh.. terbaru mereka membuat perang syko baik punya konon lah.. konon tau.. yang selangor ini takkan mungkin bn akan menang di pru13 nanti... sebab apa.. ok..

ini kajian mereka... HEHE..

ooo kajian di facebook rupanya... ohoo macam tu.. lepas tu mereka kata, bukan ker page sayangi selangor tu page bn buat ke.. jawapan aku.. yup memang bn selangor buat page ini.. tetapi korang tau betapa ramai penchacai dalam page tersebut.. kalau dilihat dalam kajian di atas... eleh korang kan tau team mana yang kejanya asik like je.. mereka kan ada unit tertentu yang ini le kerja nya.. hehe.. itulah penangan perang sykologi bro... menitik air hidung tengok ooo.. hehehe...

aku bagi hal simple jer.. tengok ni...


berapa orang klik like, dan berapa orang komen... setiap post dalam page sayangi selangor tu.. sebab memang beb penchacai serang kirI dan kanan page tu.. hehe.. so.. bila setiap post.. kejadah apa penchacai klik like kan.. komen merapu ye lah.. so takkan lah korang tak faham-faham lagi... dalam page tu pengundi atas pagar ramai.. mereka melihat.. melihat tentera beruk penchacai yang komen maki, kutuk, keji, eksyen belagak, angkuh dan macam-macam lagilah... 

ps: kesimpulannya attitude penchacai tetap sama.. eksyen 24 jam, konon mereka sembang mereka jelah betul.. mereka jelah kompom teratas.. mereka jelah kompon dan gerenti menang pru13 nanti.. tak pun mereka ni dah pening kot.. keadaan selangor sekarang dah berbeza, rakyat dah tak tahan dah sebenarnya.. pesen perangai pemimpin pakatan ni.. 

AYUH KAWAN-KAWAN KITA TOLAK PAKATAN SAMPAH!!!!

5 ulasan:

  1. BN ibarat hero hindustan. biar kalah dulu dlm fb bro, pru13 BN menang.

    BalasPadam
  2. mereka dah pening, sambutan hebat rakyat kat program2 anjuran bn skrang ni..

    BalasPadam
  3. ALAA..DALAM FB, AKU BUKANNYA NAK KOMEN ATAU UNDI PUN WALAPUN AKU SOKONG BN..AKU TENGOK JE..

    BalasPadam
  4. Bn akan menang besar dalam pru13.
    Bn akan memerintah 1/4 dunia ini.

    BalasPadam
  5. salaam

    insyAllah UMNO/BN menang pilihanraya 13 ni

    masih terdapat ulamak2 dan org2 alim dibumi Malaysia ini dan doa2 mereka makbul

    yang benar tetap benar

    subhanallah!

    BalasPadam