Isnin, 21 Januari 2013

kalaulah, pemimpin umno yang pakai porsche cenggini.. agak-agak siapa yang akan baring atas jalan???

bayangkan porsche ini pemimpin umno yang punya, memang tak cukup tanah pak lebai kuyyup dok demo, caci maki, hamun, sampai tersembur air liur berkahak hijau dok tak puas hati.. rasuah lah, makan duit haram lah, dan macam-macam tohmahan yang biasanya pak lobai kuyyup dok kata,

tapi apakan daya.. mereka terkedu, mereka tergaru tolo masing-masing kerana sekali orang dia sendiri mampu menabung guna kereta mewah der.. keh keh keh.. tertelan air liur nak cakap apa.. nak maki sama kapal.. nak caci dah pulak orang sealiran... keh keh... itulah.. jangan dok sombong angkuh mengata macam-macam kat umno... kata umno kumpul kekayaan lah ini lah... nate mu la penchacai.. hahahha.. bila dah reveal kereta porsche ini.. dan ia milik seorang yang digelar ustaz sinun lah.. apo ko nak cakap cai.. keh keh keh..

komen dari penchacai gila iseng
umnongok dah tak de modal nak fitnah... umnongok memang kaki fitnah.. 

hehe.. tergetar-getar tu taip mr penchacai yang tak leh terima kenyataan hal ni... keh keh keh... bila dia tau perkara ini memang betul pun.. kah kah kah kah... oi pak maun.. apo ko nak kobarkan... keh keh keh keh...

wow kaya, kaya, kaya, lebih kaya dari saudagar unta... kah kah kah..

mai baca kat sini siapa punya kereta ni.. KLIK SINI

14 ulasan:

  1. Biasalah BRO ini barulah "zuhud kepala otak PAS" hehehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nilah hasil jualan air liur PAS...Lagi banyak air liur PAS lagi banyak porsche dijalanraya hehehehe..takebeer takebeer kita minum dulu air liur hhaaaaakkkkk puiiii amikkkk kau...

      Padam
  2. Ko ni Bro Headbomb, ko tau tak berapa juta budak tadika dia kena minta duit tuk beli porsche,..agak2lah bagi post camni, tak kesian ke porsche tu?

    BalasPadam
  3. menabung dari kicik la.. hehehe

    BalasPadam
  4. tak sempatlah nampaknya nak beli porsche sebab baru nak menabung!

    BalasPadam
  5. biasa le awk.....semua isu...double standard....kalau org UMNO di kutuk kaw2....tpi kalau kena btg hidung sndiri...diberi le pelbagai alasan.... die usaha sendiri le...menabung sendiri le...ade perniagaan sendiri le...org2 UMNO x bleh langsung...semua kena zuhud..... kalau kaya...mesti rasuah..... low class nye pemikiran

    BalasPadam
  6. Sekiranya memiliki sebuah helikopter pada setiap seorang pemimpin umno ia bukan lah sesuatu yang pelik dan ganjil...kalau faham lah....

    BalasPadam
  7. okaylah kalu setiap pemimpin UMNO ada helikopter, kalu setiap pemimpin PR ada helikopter ko nak jawab camner pula? Takkan itupun ko nak jawab "zuhud kepala otak PAS" hehehehe...org jenis camnilah hati busuk kering puuttt kentut kat muka hang hahahahaha....

    BalasPadam
  8. Pkr kebanyakan nya bekas orang umno, naka pusing macam mana lagi perangai nya tetap sama.....

    BalasPadam
  9. PAS kebanyakan nya kononnya alim ulama, tapi bila kena fuhhh ngan Karpal Singh semua kononnya alim ulama karam dengan u-turn sekali. Dulu nak lelong Putrajaya skang ni nak duk putrajaya hmmmm KESIAN tupun kalu tak kowtow sama itu TOKONG SEGALA TOKONG LIM GUAN ENG hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anon 12:30PG
      Bagi engkau Lim guan eng itu tokong segala tokong, tetapi tidak bagi aku.
      Najib pon berhala bagi orang umno...bila najib bercakap semua orang umno pakat hangguk kepala tak sekor berni bantah...

      Padam
    2. siapalah agaknya yg bagi gelaran TOKONG tu ye? Tak pernah lagi aku dengar Najib tu berhala bagi orang UMNO. KESIANNNYA ni mesti nak protect sama itu TOKONG ENG...takpe2x aku tak berebut-rebut nak amik Tokong Eng tu hehehe. p/s: Sanggup mati katak tu tuk Khalifah Tokong Eng heheheh almaklumalh dah ada syurga PAS menanti dibawah kaki Nik Azis,..amacam Asskrim Jamban sedap hahahahahaa..

      Padam
    3. Dah berapa kali ko sudah KOWTOW sama itu TOKONG ENG? Bila KING Singh kasi sound sama itu lu punya Ularmak semuanya dah jadi bisu, kecut telur n serban jd topi hip-hop lalu jadi flip flop...eleh cakap ikut emo arr bro, tauler ko nak baking sama itu Big Boss Ariel Sharon, gua tak heranlah. Orang macam engkau ni baik jadi kuli batak seumur hidup, cuci JAMBAN TOKONG ENG.
      p/s: Sekali jak KING SING sound, seluruh angkatan penchachai PR Jadi Batu tunggul dari orang atas sampai orang bawah...yeeehaaa KOWTOW sama itu TOKONG ENG dengan ucapan GONG XI FA CAI...hehehe jgn lupa pas kat aku ni buah oren, aku tak nak biji ko tu yg dah PUNAHSHIT orait.

      Padam
  10. PAS FOR ALL= Yahudi pun leh join hehehehehe ko nak jawab apa slogan PAS ni?

    BalasPadam