Selasa, 1 Januari 2013

KAN GUA DAH CAKAP!! KALAU TAK DENGKI PERUT HIJAU BUKAN PENCHACAI NAMANYA!!!

hehe, bukan main penchacai nak kenakan program yang umno anjurkan, mereka kata apa beb.. kalau ceramah pun nak kena ada cabutan bertuah ker.. haha.. korang tengok dengki perut hijau perangai penchacai beb.. alah.. kira ok lah, korang pergi tengok ceramah pakatan.. terutama pas.. kita pulak kena keluar duit.. dah dah.. tak tau pulak mana duit kita derma tu kat siapa sampainya...

TU YANG AKU CAKAP TU KALAU DENGKI BUKAN PAKATAN NAMANYA BRO.. SAKIT HATI BILA PROGRAM ANJURAN UMNO SEMAKIN MENDAPAT SAMBUTAN... HAHAHA... BERDENYUT KEPALA BILA KHEMAH PENUH,KERUSI PENUH, ORANG SIAP DUDUK KAT TEPI JALAN,

ini yang terjadi bila umno bahagian pjs mengajurkan majlis doa selamat dan tahun baru 2013... penchacai siap sebarkan berita dengki di laman facebook yang katanya, ai ceramah pun nak bagi cabutan bertuah ker.. cei cei...

mana pilihan anda, anda datang, dengar ceramah yang startnya sampai habis kutuk manjang.. lepas tu.. ada pengumuman yang yang datang kena ikhlas derma duit, konon derma jihad lawan kerajaan zalim kononnya.. keh keh... aku pernah pergi beb ceramah pas.. kat paya jaras, selangor.. aku gelak je dalam hati... mereka siap kata derma anda akan menjanjilkan pahala... tapi yang cakap tu cina dap... wakakakka... yang takbir orang melayu pas yang boddo juga... ANDA PILIH YANG MANA???????


sebab-sebab mereka dengki sampai kepala berdenyut... korang nak tau kenapa... korang leh link post yang pasal ceramah dan majlis doa selamat tahun baru 2013 anjuran umno pjs... KLIK SINI..

KORANG PERNAH TANYA TAK MANA PERGI DUIT DERMA BILA PAKATAN BUAT CERAMAH... HAHAHA..

kayo kayo

kayo kayo...

ps: sebenarnya banyak lagi gambar pakatan dengan duit dermanya beb... tapi lepas ceramah duit tu manalah perginya kan kekekekeke... penchacai oh penchacai.. gila babi betul menjilat tuan dap.. kah kah kah..

4 ulasan:

  1. Bayangkan duit kutipan itu pada SATU acara syaitan sahaja...cuba fikirkan berapa misi fitnah mereka satu minggu, bulan dan tahun..Berapa banyak pengumpulan DANA NERAKA mereka...Hasil duit haram menipu rakyat. Tanpa AUDIT....bestnya..............Siapa tak nak kaya goyang kaki dengna mengumpat JE???Modal Air liur basi..fikir2kanlah..

    BalasPadam
  2. pak sedara aku dulu jadi tukang kutip duit ceramah pun kata...lepas kutip sesen pun depa tak dapat..hilang entah kemana...paham paham la..cam MEMALI 2.0 la ..

    BalasPadam
  3. Nak dspat duit/makan free, kena pergi ceramah umno.
    Kalau tak ada duit, jangan pergi ceramah pas, nanti akan jatuh bankrap....

    BalasPadam
  4. Ceramah menipu kne sogok duit/makanan/transport baru org nak dtg..tu pn trpakse sbb bos2 or manager2 kat institusi kerajaan suh dtg..klu x jgn harap

    BalasPadam