Jumaat, 25 Januari 2013

KEH KEH KEH, HUSAM MUSA NI DIA BUAT LAWAK LAGI LA..!!! KEH KEH KEH

tahun lepas, dia dengan eksyen kata akan ada stadium baru.. bakal siap tak lama lagi.. wah menononglah penchacai yang dok percaya cakap jibraun seko ni... lepas tu dia bakar line lagi.. dia kata kelantan akan ada lebuhraya free, batu asas pelancaran pun dah buat.... punya lah eksyen gila haram kata, lebuhraya ini kerajaan negeri bagi free tau... yo lah husam... hehe.. lepas tu dengan bertambah angkuh, dia kata pulak akan ada keretapi laju yang akan dibina oleh kerajaan pas untuk rakyat kelantan....

nak tanya... YE KE.. keke?

dan terbaru... kah kah kah kah, ni kalau geng-geng otak kat lutut aku rasa serius percaya bulat-bulat.. keh keh..


kah kah kah kah kah, adui adui.. ai macam-macam abe husam musa ni.. mesti lepas ni akan ada kutipan derma kilat untuk modal mengorek minyak di kota bharu.. kita tunggu.. kutip-kutip lepas tu duit tu thah kemana.. keh keh keh keh.. punyalah nak up kan pas sampai begini ye husam cerita.. kalau betul ok la kot.. tapi kalau saja nak bakar line.. aku rasa... pemimpin cap ayam la.. wei keh keh keh

6 ulasan:

  1. Hehehehe ...it's ok nanti Nik aziz rasmi pecah tanah...Najib yg korek tanah tolak tanah,gali minyak ! Standarrrddddd!

    BalasPadam
  2. Husam berang sangat Jozan juara Raja Lawak Mega kot. Sepatutnya dia yang menang, bukan raja lawak tapi raja kelentong.

    BalasPadam

  3. adoii aiiiii hehehe

    tngk raja lawak pun aku tak ketawa mcm ni keh keh keh

    telaga minyak? keh keh keh

    TELAGA MINYAK? keh keh keh

    telaga minyak blakang ghumah husam tmpt bini mandi berkemban

    telaga minyakkk...keh keh keh

    lebuhraya? kehkehkeh
    bullet train? kehkehkeh
    stadium?...adoiii aiiii...sakit peghut den

    -MinyakGamat-



    BalasPadam
  4. dekat2 pilihanraya lak dia nak buat "magic", dan seperti biasa org2 PAS berlumba2 menyebar berita "Abe Husam Musa meme demo pandai magic" hahahaha

    BalasPadam
  5. Bro headbomb, gua nak bagi cadangan. Baik bro headbomb kumpul satu2 janji bukan manifesto Husam Musa ni pada rakyat Kelantan. Biar rakyat kelantan tahu betapa kelentongnya Husam Musa pada rakyat. Jangan lupa juga pada nik aziz tu. Sauk semuanya sekali isu2 yang belum selesai. Orait

    BalasPadam
  6. Husam Musa tu tgh goyang inul tu, Nik Aziz tak lama lai nak berundur dah, tupun kalu berundur lah hehehehe.....Al maklumlah Si Husam Musa tu nak jadi Embekkkkkkkk Besar Kelantan, dia pun nak gak rasa mercedes s-class tu...kesian hehehe

    BalasPadam