Rabu, 2 Januari 2013

KELDAI-KELDAI DAP MENYERANG PAGE SAYANGI SELANGOR... TAKUT DAH!!! HAHA

apa yang nak aku katakan.. tengok komen-komen dari page sayangi selangor ni, hanya penchacai dap menyerang habis habisan untuk tunjuklah kononnya rakyat selangor tetap bersama pr.. eleh eleh.. kalau tengok komen kat post sayangi selangor tu... hanya 40-50 komen je yang majoriti dari penjilat kasut dap.. cakap dah lah merapu.. ibarat kartun langgar tiang.. camtu lah... kalau kita tengok like.. lagi ramai dari yang komen.. sebab diikutkan orang malas nak komen sekali sebab penchacai dap dah serang kemain kat page tu... so realiti sekarang macam ni... mereka ni dah gentar dah... sakit kepala dah... yelah.. yang datang di i city ramai gila orang datang...

memang betul ada benarnya ceramah ustaz azhar idrus pun ramai.. alah orang bn tak de pun nak kutuk.. malah suka lagi ceramah tu.. tak semestinya yang datang ceramah tu adalah semua orang pas.. ooo kira datang semua terus jadi orang pas lah... eleh eleh.. betapa ceteknya pemikiran otak tapir dari penchacai...

kesimpulannya... orang pakatan NI MEMANG DENGKI PERUT HIJAU BRO... PUI..

meh ke link page sayangi selangor klik sini

Tiada ulasan:

Catat Ulasan