Rabu, 9 Januari 2013

kena sound tepek tepat kat dahi.. peminat abby abadi cili kasi taruk sama dia..


di sebalik bermacam-macam status ditwitter milik abby yang sentiasa mengutuk umno, artis sekarang tak islamik, umno yang macam ni, macam tu dan pelbagai jenis komen mengutuk version dialah... jadinya mak janda ni memang tak nafikan mulutnya cukup slumber kata macam, ilmu banyak tak ngaper lagi.. ini baru jer berhijrah.. dah menghukum orang.. gila pig, pig pun tak gila macam tu kan... so meh kita baca komen dari peminat dia sendiri yang kasi cili padi terus bila baca... amek kaw.. hehe..


ps: ai macam-macam ustazah segera ni kan.. hehe..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan