Selasa, 15 Januari 2013

KES LISTEN YANG TENGAH HOT SEKARANG NI.. JOM BACA HAL SEBENAR!!!


patutlah dari pagi tadi, aku dok pelik listen, listen, aku pun jadi pelik la juga.. entah ke peheanyer.. erm lepas tu baru aku faham, rupanya penchacai dok seronok duk bahankan kakak kita ni, kak sharifah.. tapi hal sebenar depa mana dok tau.. main syok bahan orang, tak pe kita kan dah puaskan bahan diorang pasal perhimpunan kl112 yang mengumpulkan 1 juta tu.. kan.. kah kah.. so korang takkan tak tau.. nak cover up la beb.. isu remeh jadi isu bahan baik tuk diorang.. konon nak lupa la isu kl112 tu.. kah kah.. oi penchacai.. lu orang memang cap ayam telo la.. 

entea semua tau ka siapa si minachi yang provok akak kita ni.. biasalah.. hehe kalau bukan dari puak sosialis yang tugasnya nak cari pasal.. eleh..


jadi hal sebenar dah di revealkan oleh student yang menganjurkan program tu.. so penchacaikan suka kalau hal yang memburukkan kerajaan.. pun**k haha... tak salah dia nilah yang terjerit-jerit masa perhimpunan hari tu.... suara dah la halus...nyaring pulak tu... hehe..

klik untuk besar

jom kat sini, lagi panas... KLIK

HAI PENCHACAI SUKA YE, LISTEN, LISTEN... KORANG DAH LUPA KER... MANA DIA 1 JUTA, MASA KL112 TU? MANA, MANA? SEMBANG KASI BIMBANG LA PENCHACAI.. PUI...

5 ulasan:

  1. bodo punya wanita BN & semua BN yang nak cakap pasal demokrasi tapi tarik microfon pulak...jagan compare dengan negara lain...kalau nak compare pegi negara tu....ceiii wah sharifah jabeen tu asai dari mana..???? mengaku melayu pulak tu...pastu buleh pulak dia YANG COMPARE dengan cite binatang... puiiii..... mamak bodok BN pun bodoh sebab mengaku mamak tu melayu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mane ko tau dia orang BN?? Ade no keahlian BN dia ke??

      Padam
  2. ooii anak haram tanpa nama kat atas...

    tgk makna melayu dalam perlembagaan, kemudian boo diri sendiri. bodoww

    BalasPadam
  3. kah kah kah emo mengalahkan jerung la u.. hahaha

    BalasPadam
  4. tuan, mohon pautkan saya :) saya dah pautkan tuan
    http://daengselili.blogspot.com/

    BalasPadam