Khamis, 31 Januari 2013

lagi dan lagi stament bhagal abby abadi.. erm kronik kronik

mengarut yang tiada kesudahannya, maka dia ini layak digelar alami penyakit otak kronik yang tahap tertinggi.. erm lantak ko lah abby oii..



ps: rosak-rosak... huh

4 ulasan:

  1. Abis Unit ANAL PAS tuh bukan ke kerje jaga parking, jadi anjeng jaga demonstrater, tukang rempoh halangan polis..jadi barua pada pemimpin2 pakatan waima yg harbi juga...sgp mmprtaruhkn nyawa demi keselamatan kafir harbi ...

    Eby Ababi meroyan..kat rumah xde cermin...umpama melihat dlm mangkok jamban...mak ooiiii berketoi2 taik ,,dia tudoh itu taik UMNO padahal dia baru lepas berak.....

    muahahahahahahhahahahhahahahahhahah

    BalasPadam
  2. Apa yang dia meroyan ni.Inikah yang dikatakan dia telah insaf dan berhijrah??Klau stakat berubah dengan bertudung saje tak ada apa2 makna pun.Perkara itu pun nak disensasikan biar lah isu yang berfaedah untuk rakyat bangsa dan negara.Ini isu rela jaga parking dan majlis kahwin.Lpas tu kaitkan dengan jaga majlis orang2 kenamaan.Cik Abby mungkin belum sampai masa nak buat majlis kawin lg anak mungkin masih kecil.Tau ke sapa2 aje boleh guna khidmat Rela yang disediakan olih Kjaan BN utk semua termasuk Pas,Pkr dan Dap.

    BalasPadam
  3. Abby! Oh! Abby!, bikin malu muslimah PAS jak camni. Inikah contoh muslimah PAS yg ingin dipertontonkan kepada rakyat Malaysia? Abby, Abby, bukan PAS sahaja yg terkena tempiasnya, muslimah samada ikut politik atau tidak terkena tempiasnya juga gara2 fatwa ikut unta oppssss silap fatwa ikut auta hehehe..

    pssttt Berapa Abby dapat tuk "tweet" ayat bahalol camtu? Try tanya kat dia?

    BalasPadam
  4. Abby ostazah mee maggie nie start meroyan pas laki dia lari... tu yang menjadi-jadi sangat tu... maklumlah tak dapat *&%&?@

    BalasPadam