Isnin, 28 Januari 2013

TAHNIAH!! 65% PERCAYA PR - khalid ibrahim

keke, gempak siut, kira ni tahap terhebat bagi mb khalid ibrahim kata sememangnya rakyat selangor sentiasa bersama pakatan rakyat, amnya pkr lah tu kekeke... wahh ini kira angkat batu bata lekuk kat kepala azmin ali ni keh keh... punya eksyen...


tapi tulah mb khalid gagap hanyalah satu-satunya mb yang pernah dimaki hamun pengundi ditempat dia sendiri lak tu.. keh keh... hebat..



trrrerr emmm eemmm aakk aakkkk, hehehe..

ni pun kira dashyat sebab sambutan rakyat di majlis anjuran mb selangor, tahun lepas...



dan banyak lagi kes-kes yang mb khalid gagap ni buat sampai rakyat selangor sayang sangat dekat dia.. isu air, turun padang jauh sekali.. asik salahkan orang... isu sampah.. isu pkns, isu ybk, isu unisel.. dan banyak lagilah wei.. haha...

hebat-hebat mb selangor..

 mb juga cakap, masa pru12 menifesto tu bukan janji.. tau ka..patutlah sampai sekarang budak tadika tak dapat rm50 lagi.. perghhh
wah mb sampai lupa buka kasut nampak... kekekeke

dan keserabutan mb selangor kita boleh lihat kat gambar bawah ini.. kekeke.. maksudnya dia pening.. pening..


ps: kepala otak dah krem memikior akan apa betul rakyat selangor bersama pakatan... hehehe kira mb selangor ni betullah ye.. kajian mengatakan 65% bersama pakatan... wakakaka...

14 ulasan:

  1. hehehe.. 65% sure dia kene tolak lepas PRU-13.. 35% lagi pun kene jilat kaki Al-Juburi dulu, baru boleh kekal MB kalau PR berkuasa lepas PRU-13

    BalasPadam


  2. mamat ni suker2 masuk rumah orang pakai kasut!

    budi bahasa dah tak penting lagi pada dia..


    BalasPadam
  3. agak2 lah masuk rumah pakai kasut..sopan sungguhlah dia ni..

    BalasPadam
  4. Engkorang perasan tak perkataan PR tu belum pun sebenarnya di daftarkan dalam ROS, n then lagi best dah bersama 5 tahun still tak berani or daftar nama PR n logo sekali tu hehehehe so jangan heranlah kalu diorang bubuh 100% pun still gak orang PR percaya sebab PR tu tak wujud sebenarnya kah kah kah kantoi....

    BalasPadam
    Balasan
    1. so lagi sekali jangan heranlah kalu Khalid tu berani cakap Manifesto Bukan Janji...hehehe ada berani tanya pada budak PR halni? Confirm mulut kacip hehehe

      Padam
  5. Desak kawan2 PR, nama PR or Pakatan Rakyat dan logo dah siap ke? Lama dah tunggu ni 5 tahun tu, dah takde ke orang cerdik dalam PR ni. Bersenilah, Bersajaklah, Berceramahlah, Berebutlah, Berbalahlah, Berbuihlah, BerB.A.B.I n Berdemolah tapi nama PR (Pakatan Rakyat) n logo pun belum siap2. Nak bubuh mana muka tu, tak tahu malu ker? No wonderlah, yang diorang tahu nama UMNO kesian hehehehe....ada kawan2 PR berani nak "sailang" hal ni? Confirm kecut teluq, baik bagi makan anjing jelah.......
    p/s: Hal kecik camnipun takleh nak settle, kalu masalah negara camner? Nak tulis nama PR tu pun dah rasa cam "HARAM" eeee puiiii...bubuh jelah bagi sedap hati kengkawan, kang kalu tak bubuh nangis lak hehehehe...

    BalasPadam
  6. Sebab tulah kengkawan, pemimpin PAS, DAP N PKR suka guna PR or Pakatan Rakyat sebab kalu diorang kalah atau buat salah, kita nak salahkan siapa sedangkan PR tu tak wujud lagi? Yang ni soal utama untuk menunjukkan kesatuan parti dan juga penyokong. Dah 5 tahun still tak leh nak settle, tapi kalu nak berpeluk n sebantal nak lak hehehehe.Kena tunggu PILIHANRAYA baru ada ker, or just gimmick n rhetoric? Benda camni pun dah terang2 kita kena SPIN n TIPU, apalagi kalu ada hal besar melanda negara....

    BalasPadam
  7. SIAPA PR? ???

    BalasPadam
    Balasan
    1. or APA ITU PR?

      Padam
    2. PR- Pengencing Rakyat... 65% rakyat Selangor percaya Khalid tu ketua Pengencing Rakyat ooo...

      Padam
  8. Kerajaan BN sibuk buat keje buat PPRT untuk golongan kurang mampu beli umah, tapi kerajaan PR di Selangor telah berjaya menambah bilangan rumah urut di Selangor yang tumbuh bak cendawan.

    BalasPadam
  9. Kerajaan BN sibuk buat hospital, tapi kerajaan PR di Selangor sibuk buat "pemeriksaan kesihatan" zahir dan batin dengan memberikan banyak lesen umah urut. Walaupun harganya mahal cecah ribu, tapi tiada siapa yang merungut, tapi kalu kerajaan BN suruh rakyat bayar RM1 sahaja untuk pemeriksaan kesihatan, masih ramai lagi yang tak suka dan KOMPLEN. Tahniah PR atas kebajikan "pemeriksaan kesihatan zahir dan batin".

    BalasPadam
  10. Kerajaan BN sibuk buat Universiti dan sekolah untuk melahirkan ramai graduan, tapi Kerajaan PR sibuk menyibuk mahasiswa agar berdemonstrasi di jalanan dan mengabaikan pelajaran. Tahniah PR kerana berjaya melahirkan ramai graduan LOW CLASS hehehe.

    BalasPadam
  11. POLIS: Kalu PR menang aku kalah lawan penjenayah
    PENJENAYAH: Kalu PR menang aku menang lawan polis

    Ada otak fikir sendiri...

    BalasPadam