Rabu, 2 Januari 2013

PAGE YANG MENGUSIK PECHACAI JIBRAUN SAMPAI TAK SENANG DUDUK!!! TERBAIK DARI ISU POLITIK SEMASA...

ini dia page facebook dari isu politik semasa yang sangat meroyankan penchacai sampai berdenyut kepala bila usikan dan tajian dari admin-admin IPS, cukup terbaek der.. hahahaha.. aku tengok sampai tak senang duduk penchacai memberi komen.. alah komen wajib bagi penchacai... caci maki, sakit hati.. tak puas hati.. komen nak mereka je betul.. wakakaka... kelakar gila.... TERBAEK IPS.. BELASAH SAMPAI LUNYAI PAKATAN TU.. henjut sampai koma, THIS TIME WE FINISH THEM ALL!!! cool!!!! hahahahaha....


ps: tu yang aku cakap tu.. penchacai ni dah kena sebijik korang tengok meroyan dia.. tahap tertinggi... keh keh keh keh keh..!!!!

3 ulasan:

  1. bro..kalau boleh masukkan link group ni..sbb banyak fake group yang di buat oleh pencacai pembangkang utk mengelirukan orang ramai...

    BalasPadam
  2. beres geng, ini dia http://www.facebook.com/isupolitiksemasa.fanpage?fref=ts

    BalasPadam
  3. IPS mmg terbaik..

    BalasPadam