Jumaat, 11 Januari 2013

PESERTA KL112 DIBERI UPAH??? WAHH MANYAK SYIOK OOO

aku tak pasti, tapi rasanya ye la kot, kalau setakat student dapat rm50 + baju + makan minum apadehal.. datang kat stadium kasi jeritlah.. aura kebencian, dendam, nak tukar pemerintah, nakkan anuar peliwatin menjadi perdana menteri, esok juga bergemalah, reformasi-reformasi.. haha.. dulu masa 1998-1999 ye, anuar ibrahim orang cukup support sebab rasa dia terainiaya, bayangkan masjid negara, dataran merdeka, dan erea-area kuala lumpur cukup penuh dengan manusia, kerana manusia anugerah Tuhan tu, sampai time tu aku ingat lagi... surat khabo harakah macam air jualanya, satu kampung bai keluar... tapi itu dulu... sekarang kalau mat sabun kata 1 juta yang datang, erm, aku rasa takkan mungkin brader.. puluh ribu aku percaya... juta? kah kah kah... yo yo oo je pakatan beb nak manuplate minda rakyat...supaya rakyat mengerti yang mereka bagus dan hebat... hehe.. yo lah...


ESOK PENUHLAH KUALA LUMPUR DENGAN MANUSIA-MANUSIA YANG DIAJAR DENDAM, BENCI, KEMARUK KUASA, DAN AURA-AURA NEGATIF MENGAWAL MINDA-MINDA MEREKA...tak mengapa bro, rakyat malaysia melihat.. dan menyaksikan pesen perangai mereka... dan mereka menilai.. kalau pakatan kata mereka kuat.. ok, jawapan aku minoriti akan cakap apa saja walau sedar majoriti sedang senyum saja gelagat mereka... anda mengerti!!! hehe...

dan korang tengok belum apa-apa dah menipu dan cuba nak up perhimpunan tu konon ramai dah berpusu-pusu ke kl, kah kah kah... aku ambil gambar ini dari rakan fb... kepala hottak beb lu lah pakatan.. hahahaha..


ps: esok penuh stadium, lepas tu kutip derma, 30,000 x rm10 = rm300,000... wow.. kayo kayo.. hahaha..

3 ulasan:

  1. Wa dah amek cuti ..bawak anak bini balik kampong lg best...dari dok ngadap muke BABI2 bahalol yg berpesta meraikan kemenangan HARBI dpt kalimah Allah...

    Bodddo...elok2 ngr aman nak di 'riot'kan semata2 nak naikkn pelakon porno jadi PM...

    tripple boddo ialah lobai PAS...kemarok nakkan kuasa mmrintah sgp gadai sgl2nya trmasok agama...apa korg igt BABI DAPig kalo dah dpt kuasa akan mnjaga korg ke lobai2 baghal?

    Tgk Melayu Spork yg dulu kemain menyokong LKY skrg dah jadi warga kelas ke3 kat sana?...boddow...

    BalasPadam
  2. Kenapa pak lah sunyi...bukan kah dia mahu melihat kebebasan yang dia inginkan...allah kelak ada si mana mana

    BalasPadam