Khamis, 31 Januari 2013

pusat maksiat di kuala selangor, dr dzulkifli ni manusia apa?

ini lah pas yang pentabsub dia sanjung.. kemain sanjung melangit ibarat suci.. dan bersih dari segala kejahatan.. tetapi bila pembongkaran demi pembongkaran dibuat.. yang kawasan dr zulkifli memang nyata pusat maksiat bermaharajalela.. ai pak maun pas, takkan korang nak tunggu tsunami baru nak sedar pas is always shit.. sembang berapi-rapi, kata umno sekular, umno maksiat, masa pemerintahan umn/bn tempat-tempat maksiat macam ni jarang kita tengok jadi isu panas... malah sekarang makin berlambak pulak.. apalah nak jadi... nak jadi selangor industri geli-geli sampai terpancut ke.. masyuk kot sekepala dapat.. tu pasal senyap mentikus pemimpin mereka... makan duit haram.. huh


baca selanjutnya klik sini

3 ulasan:

  1. Dr dzulkifli antara pemimpin PAS yg menyokong penggunaan kalimah Allah untuk penganut Kristian bagi tujuan pertejamahan bible ke dalam B. Melayu. So tak heran pun kalu byk sgt umah urut kat Kuala Selangor, Dr Zulkifli dah jadi Kafir tiga suku hehehe...

    BalasPadam
  2. tgk muka pun ada iras2 tokey rumah urut hehe

    BalasPadam
  3. Pengarah Strategik PAS, Dzulkifli Ahmad baca betul2 jawatan Dr Dzulkifli Ahmad tu, n then fikir2kan. PENGARAH STRATEGIK PAS??? WTF..kah kah kah kah kah...

    BalasPadam