Jumaat, 11 Januari 2013

RAMAINYER PENCHACAI KAT DEWAN SULTAN SULAIMAN.. PERGGGHHH!!!!


cei cei, berapa juta hadir? 1 juta ker? hahaha.. so far dah semestinya penhcacai pak lobai kulup yang ramai, mereka kan agen dap.. hehe.. kemain suka ni penchacai dengan penkhabaran ini.. gerenti tak terhenti senyum sambil pandang sama sendiri... inilah masanya kita tumbangkan umno... kekeke.. alah ramai kalau majoriti tak pe, ini minoriti.. dikumpul 1 malaya.. kah kah kah...

komen penchacai teragung

"oi umnongok korang akan jatuh dilembah hina, korang tengoklah nanti, kebangkitan rakyat dah bermula"

kekeke, kemain penchacai seko ni ye.. eleh, eksen beno.. biasalah, time-time camnilah mereka nak up situasi, almaklumlah kebelakangan ini perhimpunan mereka kerusi je ramai... ini kerahan kena datang macam perhimpunan felda, lynas.. kan eleh sudah tau punya, asyik-asyik orang sama.. keh keh keh..

cerita panas beb kat blog house pk

4 ulasan:

  1. Baik dok kat rumah mertun bini lagi best... Itu esok pakat2 tayamum untuk solat subuh sebab air tak ada. Oii kalau nak mudah pi gereja solat... Allah mu dan Kristian sama kan. Bagi aku Allah itu tetap Satu bukan tuhan bapa, tuhan anak dan bukan roh kudus.

    BalasPadam
  2. problem air kat ampang teruk gila.. pilih lg pakatan, tak pernah jengguk langsung muka kat org susah.. pui punya mb

    BalasPadam
  3. itulah antara manusia HINA yang dtg utk mempertahankan PENZINA BONTOT (anwar ibrahim) yang dulu sedap MEMANTAT SHAMSIDAR atas restu AZMIN ALI yang diberikan segala kemewahan dan wang ringgit hasil pelacuran SHAMSIDAR. knp si hanjeng tua itu (anwar ibrahim si babi hutan) takut utk si pelacur itu memberikan keterangan di kandang mahkamah bukan di kandang babbi...??? sehingga sekrg, anwar ibrahim menafikan yang ada antara anak2 shamsidar adalah anak luar nikahnya dgn anwar ibrahim tetapi sehingga kini tidak pernah berani memberikan DNA nya utk diuji sama ada dia adalah biological father kepada salah seorg anak shamsidar. yang dtg ni ramai kelihatan mcm pakcik2 pencen yang sekolah x tinggi dan juga anak2 muda yang belajar x seberapa tetapi bodohnya melebihi pelajarannya yg tidak seberapa itu. kalau anwar TIDAK PERNAH MEMANTAT KAN shamsidar, kenapa nak kerah tua2 pencen yang agak bangang itu supaya mempertahankan shamsidar ??? bagitau la di mahkamah supaya segala tomahan itu dpt dihapuskan !!!!

    BalasPadam
  4. Orang belah sana kena tayamum, jangan lupa beli kertas tisu banyak-banyak, kena sapu atau lap sampai bersih, sebelum tayamum, jangan lupa niat!

    BalasPadam