Khamis, 31 Januari 2013

TERIMA KASIH HARAKAH, ANDA MEMANG TELUS..

keranda dap tersayang, sanggup nak tutup hal sebenar... malaun-oh malaun...

klik untuk besar

ps: dalam mereka memperjuangkan Islam lah kononnya mereka adalah ajen dajjal yang akan memusnahkan umat Islam kat malaysia ni.. anda nak? jangan undi pas..

10 ulasan:

  1. Harakah adalah satu-satunya akhbar Jamban di Malaysia. Maklumat 1001 macam penipuan. Baik baca Komek Karton.

    BalasPadam
  2. Memang jamban pun,kat toilet kedai kopi cina, dia buat lap pungkuk je ni ganti tisu paper..hehehe

    BalasPadam
  3. Adus hancusss. Daripada baca Harakah lebih baik baca Mein Kempf.....Heil Hitler.

    BalasPadam
  4. Kalo dah penganot PAS sndiri dah anggap Haramkah sbg akhbar yg xbrkredibel lagi apatah lagi pandangan org yg di luar parti ...harakah dan berita di laporkn langsong xbernilai, penoh dgn putarbelit , fitnah serta pembohongan...

    Kalo akhbar media utama PAS pon di pandang HAMPEH apalagi parti PAS...sama level dgn taik dalam mangkok tandas.....

    BalasPadam
  5. Nak kantoikan orang, nampaknya mereka sendiri yang terkantoi besar-besaran. Tapi penganut hamPAS mana peduli semua tu, bagi mereka apa haprakah tulis, semuanya benar walau nampak banyak keBODOHan dalam akhbar aka tisu jamban tu....

    BalasPadam
  6. Mcm jadah ja.....mcm ni nak handle malysia...hancur

    BalasPadam
  7. admin
    mohon pautkan link blog sy,
    www.abelongthekacak.us
    terima kasih

    BalasPadam
  8. Timbalan Mursyidul Am PAS, Datuk Dr Haron Din PAS menuduh Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai tidak mendirikan PKR berlandaskan Islam demi mencari keuntungan politik peribadi.

    BalasPadam
  9. Kotor, jijik dan busuknya haramkah sehingga lalat dan langau pun geli nak hinggap.

    BalasPadam
  10. Smpi hari ni....aku x dgr jawapan lagi dr laman2 web yg kata gmbr ni x ori...diedit....bile aku tanye soklan....kursus kawin guna piano ke?...Opps...depa lupa nk edit buang piano tu. Itu la yg berlaku bilamana kebenaran cuba nk ditutup....tp xdpt tutup2.....kuasa siapa?....Kuasa Allah.....supaya kebenaran tu tetap tidak boleh ditutup. Isu murtad......CAI CAI PAKATAN yg islam....jgn cuba nk sorok. Kalau smpi akhbar PAS pn sendiri nk sorok...... ape kes ni? Aku dh geram sgt ngan PAS. Kalau mende benar....katalah benar. Jgn selindung walau x sehaluan ngan anda. Itulah semangat dan ciri islam sebenar. Skrg ni....tolong la...buang perkataan islam dr parti anda. setakat berckp je lebih...mcm bagus sgt..... tp....perbuatan lain...sudah lah

    BalasPadam