Isnin, 7 Januari 2013

USTAZ AZHAR IDRUZ TAK MAU KOMEN KER?? CERAMAH PAS ADA K-POP DI KEDAH???

wah lau weh, terbaik GAP, kerana pendedahan ceramah pakatan yang ada tarian ala-ala k-pop, haha.. wei ahlul pas yang sentiasa cakap besar.. menyalahkan umno tak Islamik, yang pakatan buat ni kira apa ek.. boleh kot.. hahaha, ahlul bahlul pas yang tegar apa kata anda... kasi lah jawapan wei... selalu korang cerita korang aja Islamik.. korang je power, korang je terpelajar.. korang je hebat disetiap arah.. yang ni menatang gapo dio weh... wakaka...

mau berdarah hidung penchacai yang datang time tu... meleleh je air idung.. haha.. maksudnya simple.. bila pas dihambakan dap.. inilah akibatnya.. bila pas dipicit telor pkr ini lah akibatnya.. cakap orang tak betul punya berdegar-degar.. tetapi kenyataannya... hahaha

wei pas.. entea meme tak leh dipercayai lah weh nak martabatkan kuasa orang Islam kat bumi malaysia ni.. habis korang lacurkan kan.. habis korang celopkan asal halal korang buat ye.. keh keh.. pui.. munafik.. apa kata ustaz azhar idrus.. please ustaz, komenlah sebaik mungkin apa terjadi dengan ceramah ini.. tolong lah.. jangan double standard..

LU FIKIRLAH SENDIRI WOII!!! HAHAHA






hehehe mai tengok lawak banggang di bawah ini.. hahahaha

2 ulasan:

  1. Ahlol BAHALOL Fuckatan mesti kata tu gambar superimpose... kih kih kih

    BalasPadam
  2. Majlis fatwa kebangsaan tak komen apa-apa ke tentang k-pop ni.
    Kalau bersih 2.0 boleh on the spot bagi fatwa, tak k-pop ni susah sangat nak bagi fatwa.
    Tak kira lah sapa yang anjurkan k-pop tu....

    BalasPadam