Sabtu, 26 Januari 2013

wow!! best ni, china doll free kat atas pentas.. melopong pengikut suci pas..!!! biar betul!!!

tu dia beb.. keh keh, ini kalau umno yang anjur ni, mau malam ni dah ada demo kat jalanraya ni, kata umno tak Islamik, tak menghormati tetamu yang majoritinya orang Islam.. wah wah.. kemain amoi tu nyanyi lor.. bukan main melopong pak lobai kuyyup pas dok tengok terlenggok-lenggok amoi tu nyanyi... hahaha.. wah wah.. kali ni serius pas dah betul-betul dah ditarbiahkan cara baru Islam bawaan anuar ibrahim, sekalung tahniah... lupa dah apa mereka perjuangkan... aku nak tanya juga mana malaun sembang kata macam-macam kat umno... sekularlah, asal majlis ada hiburan lah.. hah kau... cash Allah tunjukkan... banyak dah kes hal macamni dah berlaku.. apa nak buat, semua penchacai dah di kaburi kuasa.. semua kerana putrajaya.. asal semua boleh..

apa kabat haji haji semua, ini kali wa akan nyanyi lagu khas untuk abang anual iblahim yang kami cina dap sayangi... dengarlah.. nyong san.. fuuuuuu... 

erm, dia sebut nama aku la... huh

teruja dan terlopong pak lobai kuyyup semua ni ye keh keh, apalah nak jadi, kata orang tak sealiran macam-macam, ni apekebende semua ni? pui la.. hehe

sumber klik sini

ps: terkedu gua, semua boleh kan sekarang, nak tanya azhar idrus, nik aziz, nasrudin tantawi dan golongan ulama pas tak kata apa ker ini semua.. ai jangan lah double standard benar beb.. asal umno korang nampak cepat je.. ni majlis yang boleh kata semua orang pas yang ramai.. siap ada nyanyian camtu lagi.. apa korang nak cakap.. pas ni hanya politik saja, jangan sembanglah beb nak jaga maruah Islam.. semua salah orang je diorang jelah yang betul, hah sekarang Allah bagi cash,... so korang ada otak fikirlah sendiri.. hehe

1 ulasan:

  1. Harap ustaz2 PAS, jgn la double standard yer. Kalau double standard, nmpk sgt korang x adil. Tunjuk lah contoh melalui teladan. Sbnrnya...perangai2 double standard ni yg buat org lagi meluat. Berckp kt ceramah, bkn main nye bagus sgt. Tp bila kena btg hidung sndiri....wat2 x reti je..... Nk ngaku kekurangan sndiri?...Jauh sekali.....sombong lagi ade. Kemudian belit le ngan ayat2 , kata2 ulama sana sini..ukt defend. Tiada langsung sifat rendah diri, kecuali bbrp ustaz dlm PAS yg sya lihat ikhlas berjuang, tinggi akhlak. Yg lain2....hampehh.....

    BalasPadam