Ahad, 17 Februari 2013

ai takkan lupa kot, anuar ibrahim yang kata.. teruja i

masih ingat? alah masa tu seluruh rakyat malaysia dah rasa kita dah ada perdana menteri baru yang hensem lagi teragung!! menjadi bualan hangat kedai kopi, sampai ke tandas awam pun mesti ada orang sapa, betul ke berita ni ek?.. dan abang-abang she male yang cakap lembut je bila bertanya berkenaan hal ini.. jawapan si she male tu...

- "i rasay i cukup teruja dengan berita ni, i cukup suka dia, hensem, cute, macho... awwwwww"

dan golongan hensem tapi tak suka perempuan pun ada juga beri komen

- "wah ni sudah bagus, boleh lah kita orang pegang tangan kat tempat awam dengan tak rasa malu lagi lepas ni.."

golongan pentotok yang taksub apatah lagi... komen mereka lagilah

- "hahaha, padan muka pak lah.. hahaha.. umno akan hancur.."

kesimpulannya sampai tak cukup tanah orang kampung sebelah dok cerita siang malam berkenaan hal ini... sampai melopong... sampai garu kepala jugalah aku time tu... hahaha... tapi tulah.. hehe bukan aku, semua sekali dah kena tipu... wakakakakakakakaka....... semua kerana tarikh 16 september 2008...

MASIHKAH KAU INGAT CECEI...

yiha yiha... hidup anuar ibrahim.. cayok cayok... hahahaha...

BILA DAH KENA TIPU, MAKA SAMPAI KE SUBUH KITA AKAN KENA TIPU.... NAK JUGA DIA JADI PERDANA MENTERI YE.. HAHAHAHA... aduhai macam-macam perangai cecei.. kah kah kah...

10 ulasan:

  1. MCAM MANA ANUWAR KUAT MELANCAP CENGITU LER DIA KUAT BERANGAN..LAST2 DIA TUTOH JUGAK JUBOR ORANG BROO..TP HARAP2 RAKYAT TAK PILIH LER MAMAT NIH KEHKEHKEHKEH

    BalasPadam
  2. Umpama mimpi dalam mimpi...umpama mimi koko jelly hehehe..

    Hahaha jelly??? Apa kaitan jelly ni? hehehe fikir2 sendiri lah ye..Yg kat gambar tu cecei PR yg baru bangun dari mimpi basah, setengahnya lagi baru mamai bangun dari tido, ada yg baru keluar jamban bersama assmin, ada yg baru nak jadi cecei nak jadi barua hehehe, n macam2 lai..
    p/s: 16 september tu...sapolah yg jadi MUNAFIK TAHAP DARJAH TERTINGGI SYAITAN tu???

    BalasPadam
  3. BREAKING NEWS:

    PANAS: Ini sebabnya Najib BALIK AWAL

    KAJANG 17 FEB: Ketibaan Datuk Seri Anwar Ibrahim ke majlis Tahun Baru Cina anjuran Persatuan-persatuan Lembaga Pengurus Sekolah Cina Malaysia (Dong Zong) disambut dengan plakad ‘I Love New PM’ (Saya Sayang Perdana Menteri Baru)

    Plakad yang disediakan untuk menyambut Datuk Seri Najib Razak itu diubah suai sebelum dijulang beberapa pengunjung di Kolej New Era hingga menarik perhatian orang ramai.

    Pengunjung berkenaan, Jimmy Wong, 34, berkata, rakyat bosan dengan pentadbiran Umno BN dan berharap sempena sambutan tahun baru kali ini, Perdana Menteri bertukar dan bukan lagi dari BN.

    “Saya tak takut atau malu untuk bawa plakad ini. Apa salahnya. Sebab yang pilih Perdana Menteri adalah rakyat,” katanya yang memakai t-shirt Bersih.

    “Tiga kilang – Lynas (Kuantan), Bukit Koman dan (Rapid) Pengerang, mesti ditutup,” kata Jimmy yang lebih menekankan kepada isu alam sekitar.

    Bagaimanapun, Najib Razak datang sejam awal hingga mencetus persoalan sama ada Perdana Menteri itu berbuat demikian kerana tidak berani bertembung atau bertentang mata dengan Ketua Umum KEADILAN itu.

    ........................................

    Kelako serius Najis..ops...Najib . Punyalah takut dengan penipu 16th September sampai datang awal sejam dari jadual. Mungkin dan pun terkincit2 lupa pakai pampers masa datang.

    ataupun

    terima kawapan NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !! masa berucap dan muka merah cover kemaluan yang dah sedia besar...hahahahahaha


    Lain kali, jangan hantar MP-MP ke luar negara, konon-kononnya lawatan sambil belajar serupa sekolah rendah kalau betul-betul anak jantan ada telur.

    Balik-balik macai yang mengalunkan lagu sama 16th september.

    BTW: Menurut Dr Mahathir : SYAITAN YANG DIKENALI MERUJUK KEPADA AHLI-AHLI UMNGOK AKA HANGGOK. Tolong baca, faham dan teroka. Jangan terus bebal nanti dBODOHkan ORANG MASIH TAK APA, DITERTAWAKAN ORANG AGI HARU NOOOO



    PRINCESS IN D HOUSE, PSY IN D HOUSE
    (Am I wasting my time with all these idiots?)

    BalasPadam
  4. LANJUTAN DARI CERITA BERUK UMNGOK TERKEZUT PAGI TADI:

    Bila Umno terdesak, perangai mereka ibarat "anjing tersepit". Mereka akan gunakan segala kekuatan, helah dan tipu-daya semata-mata untuk melepaskan diri dari suasana getir yang sedang mereka hadapi. Pabila mereka terlepas daripada kesempitan dan kesusahan, mereka akan mengkhianati sesiapa saja yang pernah membantu mereka.

    Sumber-sumber melaporkan bahawa kain-kain rentang dengan pelbagai rekabentuk namun membawa mesej berbunyi ‘Bersatulah, Perpecahan melemahkan ummah’ dan ‘Bersatu itu indah’ sedang giat dicetak dalam kuantiti lebih 10 ribu setiap satu.


    Juga terdapat mesej seperti ‘Satu kalimah, satu syahadah’ dengan logo UMNO dan PAS di kanan dan kiri, membuktikan betapa terdesaknya UMNO sehingga sanggup mempermainkan agama sebagai modal utama kempen politik menjelang PRU ke-13 yang bakal menjelang tiba.

    Kain-kain rentang tersebut sedang dicetak secara besar-besaran di beberapa kilang di sekitar Selangor.

    ..............................

    LAWOK TAHAP MAHALAWAK MEGA DEWA. KORANG TAK RASA MARUAH KAU DIAIBKAN HINGGA DIPERLAKUKAN BEGINI.

    PERIBAHASA MENGATAKAN
    HIDUNG TAK MANCUNG, MUKA MEMANG BODOH


    NAHAAAIIIIIIII, BAIK DUIT BUAT BANNER BANGANG DIBERI KAT BLOGGER2 UPAHAN. AT LEAST, KALAU ADA SAMAN AES MASA AMBIK BRIM, DAPAT LAH JUGA COVER.



    ((Oya, nak cerita pasal AES?, Siapa dapat kontrak pemasangan dan berapa duit dia dapat sekali saman dikeluarkan? ADA BRAN?)



    PRINCESS IN D HOUSE, PSY IN D HOUSE
    (Am I wasting my time with all these idiots?)

    BalasPadam
  5. kekeke ulasan copy paste dari cap ayam punya info wakaka

    BalasPadam
  6. Salam Admin

    Terima kasih sebab benarkan aku menyinggah di sini. Namun mungkin ini adalh kunjungan terakhir aku.

    Salah silap harap maaf dan semoga blog ini kekal menjadi pilihan pembaca.

    Semoga parti terbaik akan memenangi pilihanraya kali ini.

    Assalamualaikum


    Imaginary teams
    PRINCESS BY NIGHT WARRIOR BY DAY
    RU-redi-4BN??? NOOOOOOOOOOOOOOOO
    MAKCIK FELDA TAK KISAH
    KADIR KADIRON
    Gen2-proton Satria
    LAWAN TETAP LAWAN
    UNTUK KITA RENUNGKAN
    ...and team



    Truly yours



    Suria Anati Batrisyah Zaman Khan AlBukhary
    Luyang
    Kota Kinabalu
    Sabah


    BalasPadam
  7. Sanggah le korang... berita tu pn kutip dari akhbar online pakatan. Kononnya pandai le sgt. Org nk seru perpaduan korang x nk. Video psl Psy kat penang ade 2 versi. Satu yg jelas dgr NO. Satu yg jelas dgr YES. So still debatable. Kalau ko ckp psl cina...mmg le kalau DAP sah2 mmg bermusuh sgt2 dgn UMNO. Even kalau PAS kuar pakatan...dah tentu2 PAS jugak akan dimusuhi. Korang semua x kisah ke dlm Pakatan DAP yg menguasai. Kalau menang pn....DAP yg akan kuasai. Tngk skrg je dh cukup....sape yg ade say dlm Pakatan sebenarnye. Isu kalimah Allah pn yg beriya nk membolehkn adalah PR. Nk harapkn PAS pertahankn islam....nmpk dh x boleh dlm
    PR. Semua org yg keluar pakatan...atau yg menyuarakan pendapat bertentangan ngan pakatan dikatakan tali barut UMNO. What is this.

    Then princess ni plak ckp psl royalti minyak dlm komen terdhulu. Royalti minyak tu..kalau diluar dari 3 batu nautika...adalah hak kerajaan pusat nk beri...bkn kena beri. Yg dlm 3 batu nautika baru wajib. Kalau kt kelantan...air surut pn..masih jauh dr tempat pelantar minyak tu. 3 batu nautika adalah sekitar 5.6 kilometer sahaja. Jarak pelantar minyak A18 adalah melebihi 100 km. Airsurut mcm mane pn x leh capai jarak tu. Kecuali laut kering sgt2. Even Terengganu pn diluar jarak 100 KM. Jadi ia hak mutlak kerajaan pusat dan tidak tertakluk kepada perjanjian royalti minyak. Yg diberi sblm ini adalah ihsan dr kerajaan pusat, budi bicara kerajaan pusat. Kalau minyak tu mmg dlm lingkugan 3 batu nautika atau didaratan kelantan, mmg royalti minyak berhak diberi kepada kerajaan negeri, tidak kira le diperintah oleh sesiapa. Ermm very typical cai2 PR...nmpk2 mcm dh bijak...tp pengetahuan 'half cook' je. Ye la...3 batu nautika pn x reti nk bygkn smpi jarak mane. Owhh...bkn tu je....peribahasa d Mahathir pn diterjemah direct.... pastu akhbar2 pakatan sebarkn2 sbg mahathir ckp ikut syaitan. Tahap mcm tu je ilmu?...Tu psl mudah2 je pemimpin2 pakatan perbodohkn penyokong2 die. Sbb korang very weak nk proses maklumat.

    Owh pasl Lynas.... knp Ahli parlimen PAS, Dr Rosli yg juga seorg pakar sains nuklear kata sepanjang pengetahuan die Lynas adalah selamat dkt sidang parlimen. Then DAP khususnya x abis2 bantah Lynas tanpa fakta saintifik utk backing.

    Korang x sedar ke org melayu ramai dh meluat dgn perangai2 korang. Lihat sajalah pembubaran cwgan2 PAS. Kemasukan ahli2 PAS dlm UMNO. Itu petanda jelas...org dh meluat dgn permainan PR skrg ni. Yg paling jelek sekali.... melayu jd balaci DAP. STUPID.

    BalasPadam
  8. susah bro nak bagi cecei ni sedar, tu sebab dalam penulisan dalam blog ni di bagi buah keras dgn ayat2 belasah hehe.. bukan ape, nak bg lembut2 susah diaorang nak faham.. kalau jadi spisis pekak, bisu dan buta nak insap susah sikit...

    BalasPadam
  9. "Punyalah takut dengan penipu 16th September"
    Bila bro tu tulis camtu gua dah cukup lega dah Alhamdulillah, sekurang-kurangnya bro tu tahu gak Anwar tu PENIPU.
    Tahniah bro Headbomb, meme blog bro ni mantap and power rangers.

    Hip hip hoorayyy, inilah barisan kita, yang ikhlas berjuang siap sedia berkorban untuk ibu pertiwi...

    BalasPadam
  10. SAPE KENA TIPU DEK 16SEPT KAWAN2??? TAK LAIN TAK BUKAN PENCACAI2 PR YANG MAHA BAHLOL! WAKAKAKAKAKA

    BalasPadam