Selasa, 19 Februari 2013

anuar ibrahim memang sangat popular di luar negara!! betul beb, ni buktinya..

dasat kau mr anuar ibrahim.. memang klas kau jah.. hehe.. dan nyatanya bakal pm kita nanti akan sentiasa diingati sebagai orang yang betul-betul macho, hebat, gagah dan teragung, bukan nak memuji.. tapi harus dipuji.. mana ada orang lain boleh buat macam dia ma... korang takkan tak nak kagum macam aku ni.. ahh cecei lagi lah.. siap canang satu kampung kata sah anuar ibrahim bakal pm yang lagi hebat dari najib..

ye lah najib pun tak de gempak macam dia.. hehe..

kata dia ya saya lebih popular dari najib.. ada faham semua.. hehe

meh kita tengok apa sebab dia sangat popular kat luar negara.. mau melopong cecei kang.. keh keh.. sebelum tu cecei korang berhak kata yes tiga kali.. silakan...

yes
yes
yes
anuar ibrahim is the best..
roll ke bawah...

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/


gile gempak, keke cecei semua amacam kalu? kagum tak? hehe.. jangan entea semua tuduh umno yang bayar web ni sudah.. haha.. almaklumlah cecei semua dah muflis modal.. tapi apapun aku salute siut.. mana ada orang leh buat macam anuar ibrahim da.. keh keh keh...

3 ulasan:

  1. Kat jepun dah masuk majalah porno, kat US dah masuk website pornstar lak... wah, tak sangka ni bakal PM yang paling hebat fuckatan pernah sokong eh...

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Al-Juburi tak malu pun...

      Padam