Jumaat, 8 Februari 2013

AZHAR IDRUZ DI TAJI BLOG PEMBANGKANG!!!

ustaz azhar idruz ni kalau kita tau, dia memang lantang belasah bn.. dan pengikut pas gunakan aura dia untuk buat jenama.. asal ada azhar idruz.. ooo itu pas.. tapi tulah pelik juga bila blog pakatan membelasah ustaz sebab kononnya dia dah berlembut hati dengan bn.. hahaha.. orang tu nak berdakwah.. biarlah dia nak dakwah kat siapa pun.. yang pas jeles manjang pehal.. asal pulak nak anggap azhar idruz ni hak milik kekal pas?. dia pun tak cakap apa.. kekeke...

ps: apa ko ingat peminat azhar idruz ni hanya orang pakatan je ke.. orang bn pun ramai la wei suka ceramah dia..

15 ulasan:

  1. Perkara benar katakan benar, yang batil katakan batil.Itulah syariat, bukan macam puak-puak munafik PR.

    BalasPadam
  2. Puak setan hijau ingat agama Islam hak mereka sahaja. Jadi kalau ada ustad yang nak rapat dengan UMNO pun mereka akan kecam dengan pelbagai gelaran buruk. Dasar kahak hijau..

    BalasPadam
  3. Puak Pakatan ni otak dah jumud, beku, kecut dll. Bila artis sokong mereka, dijulangnya artis sampai naik gayat artis tu, bila bekas menteri sokong dia, pun sama kelaku dibuatnya, cuba part org dia nyokong kerajaan sikit je mcm UAI, Ustaz Nasha Ustaz Azizan, disembelihnya cukup2, kalau boleh diblender skali. Inilah sifat Ahlol PAS, ahli Jannah. Korang x berminat ke nak join mereka, tiket syurga kat tangan diorg ape..

    BalasPadam
  4. tu laaa...apa depa fikir puak2 pas je ke pegi dengar ceramah uai tu? betul2 tak habis2 dengan sifat ujub la puak2 pas tu..

    BalasPadam
  5. Lain kali, banyakkan membaca. Kalau membaca, dengar juga apa kata orang sebelah sana.

    Bila ustaz azhar kata menyokong UMNO itu mungkar, pengikut UMNO bukan sahaja tak ikut, tapi marah kepada UAI. Sampai isu makan kat McD pun dikatakan UAI ni munafik, cakap tak serupa bikin. Lebih teruk, ada yang buat gerakan Anti ustaz Azhar Idrus.

    Belia 4B PArit Raja Batu Pahat lebih teruk berperangai seperti Yahudi mabuk. Buat acara Lepak Positif - menyajikan persembahan dangdut ketika ada program UAI di Batu Pahat dengan harapan menyekat kehadiran orang muda mendengar majlis ilmu.

    Sekarang, pengikut siapa yang jumud dan lebih terserlah kemunafikannya?

    Kalau tahu sekerat-sekerat jer, pergilah suruh mak korang "makan aiskrim" seperti saranan blogger ni.



    BalasPadam
    Balasan
    1. Bro anon930 pagi

      betul la apa lu sembang. bebudak umngok ni malu-malu alang bila ada program uai kat oasis. padahal dorang la yg kaw-kaw belasah uai. Kes ulama anjing dulu etcs

      jom bro....kita solat dhuha dulu..

      Yang rasa dah terer, bila mrk maki hamun dapat dosa.



      Padam
    2. BRO Tanpa Nama8 Februari 2013 9:30 PG Woooo ikut mulut macam Nizar Bohong tu ye...wow sebut mak ye. Gua faham gambar mak lu yang dalam jamban tukan?
      Sedap jer ayat2 Hairie Othman berkumandang dalam komen ni, pastu nak libat MAK lak adoiii budak2 skang ni kalu dah kalah or tandus idea mulalah nak heret mak dia hahahaha... NAMPAK ALIM TAPI SETAN kah kah kah kah

      Padam
  6. yg anti2 lah. yg sokong, sama gak dalam pas ada otak yahudi mcm kau.. apa ko ingat azhar idruz ni hak milik kekal pas ke baboon hahaha.. ni orang kata belagak tak kena gaya.. sama gak dalam pas.. ada juga anti nik aziz, anti hadi, eleh macam sempurna sgt smbang si balaci dap ni ek kekeke..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mangkuk headboob

      gua rasa lawak tgk blog bebudak ni. Bru gua jentik lu nye teloq, lu dh melatah kata kt gua mcm gua balaci DAP. Lain point lu memang fail. Cuba lu kata gua ni ala-ala Umar yang memang lu kecut teloq, ada gak pekdahnya.

      Lu lain tak de, tak maki, lu lucah. tak lucah lu melancau. lu apa nak jadi ni? Lu tak fikir akhirat ke bro. Lu fikir dokumen ni tak sampai kat Padang Mahsyar ke bro? Lu fikir la. Jangan sampai lu jadi muflis, bukan bangkurap idea, tapi amalan mulia lu.

      Kalau lu tulis sebab lu yakin dengan pegangan lu, cuba lu tulis dengan cara yang dapat meyakinkan pembaca. Bukan dengan lu maki hamun.

      Kalau lu tulis sebab nak dapatkan duit, mcm lu ni penulis upahan, gua rasa, baik lu cuba bidang berlakon pulak. Gua rasa, walaupun muka lu macam muka tembok, jawatan pak pacak lu boleh dapat. Kira rezeki halal bro. Takkan lu nak banyak, tapi berlakon "Jilat AisKrim Sedap-sedap" mcm tajuk blog lu semalam. Tak sesuai bro. Lu batang mungkin kecik dan pendek, nanti makwe lu nangis, mak lu pun sedey.

      Oklah bro. Gua tunggu lu nyer biologi ... ops.... biografi. Berubah bro.

      Gua sayang sama lu. Muah

      Padam
    2. BRO Tanpa Nama8 Februari 2013 9:46 PG Awas ada anjing menyalak kui kui hahaha...Berimanlah bro ANON ni, mula2 nak cerita KONONYA nak bagi KHUTBAH pastu ending ayat "Lu batang mungkin kecik dan pendek, nanti makwe lu nangis, mak lu pun sedey." Apsal tak puas ke ngan ASSMIN hahahahaha amacam SETAN PANAS TAK???

      Padam
    3. dia tengah panas tu bro kakaka

      Padam
  7. hahaha panas hati ka.. mengelupor emo kah kah kah.. bro poyo la lu.. kah kah kah.. macm puak2 lu la.. kena taji sikit dah emo kah kah.. pui

    BalasPadam
  8. headboob

    mana gua ada emo, tengah pegang tasbih ni. Doakan lu dapat kebaikan dunia dan kalau amalan lu bagus2, Allah mesti balas lu dengan baik nyer.

    Cuma, lu kalau datang bulan...hehhehehe, jangan meroyan pulak.

    Nasihat baik dari gua bro.

    Berubah bro....Insyallah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bro Tanpa Nama8 Februari 2013 9:58 PG, mulanya Gua GERUN TADI BILA BACA "tengah pegang tasbih ni. Doakan lu dapat kebaikan dunia dan kalau amalan lu bagus2, Allah mesti balas lu dengan baik nyer." adusss bila fikir balik sape yg mneyamar camni??? Ni mesti sama LEE KUAN YEW dia pun pakai kopiah masa berceramah siap masuk surau lagi or MAYBE Khalifah Tokong Segala Tokong LIM GUAN ENG yang diberikan gelaran oleh Pencacai PR. Hmmm maybe YAHUDI or SYIAH kali sebab diorang tu pandai nak berpura-pura n menyamar padahal GET THIS ONE RIGHT MUNAFIK??? Betul tak??? PUSSY

      Padam
  9. F.O D.A.P,P.A.S,P.K.R, PUNAH.....

    BalasPadam