Ahad, 3 Februari 2013

berpusu-pusu manusia datang di taman medan pagi tadi.. perghh!!!





ps: menyirap je penchacai, sebab masa anuar ibrahim datang taman medan buat ceramah takde pulak orang seramai ini... tensen, tensen... hehe..

11 ulasan:

  1. Alahaiii gambar di"fotoshop"kan...

    BalasPadam
  2. biasalah bro...
    makan ditaja, datang dihantar, pulang dijemput.
    tshirt kompem free

    bebudak2 sekolah diberi cuti peristiwa dan dikerah turun bersama. Kakitangan awam dipaksa dan cuti tanpa perlu diganti.

    Banyakkanlah membaca, baru nampak fakta dan taklah dungun sangat walau muka memang huduh.

    YA AMMPOOOOOOOOOON..kuliah Ustaz Azhar di Kuantan menjejak 100k pengunjung. Tak ada tshirt free, tak ada makan free, tak ada cuti berganti, datang kena sendri2.....

    kompem by TV3suku yang makin syok sendri.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. YA AMMPOOOOOON sama itu TOKONG SEGALA TOKONG LIM GUAN ENG hehehehe...Aiikksss pencacai PR tgk tv3 suku??? Pelik??? bukan tgk tv3 jadi kafir 3suku??? kah kah kah pigi dah, tak tanya ke sama Hj Hadi nape nak masuk tv3? Bukankah pemimpin PR sekali ngan pencacai PR boikot tv3???Ni namanya jilat tahi sendiri kah kah kah...
      p/s: Ni cara baru nak minta ampun sama UMNO ke ???

      Padam
    2. Pi ceramah PR, hmmmm kesian rakyat kena "rompak" n "zalim" kena sediakan duit untuk mengisi tin milo dan karung baja tuk kononnyalah DERMA??? Tu baru dengar ceramah, dan tak heranlah kat KELANTAN tu, belum pun siap HIGHWAY KE SYURGA dah rakyat kena POWWW ngan pemimpin PAS HUSAM MUSA. KO nak jawab apa hal ni???

      Padam
    3. baik baik baik, seterusnya faham baik-baik. baca juga yang tersirat di sebalik yang tersurat. banyakkan membaca. buka minda dan perluaskan dimensi. taklah dungu sangat ya cik tanpa nama 146pm di atas

      Bila hj hadi kata nak masuk tv3? hj hadi minta 1 jam bersiaran bagi menerangkan apa yang umngok ni gelar Amanat Hj Hadi. saluran mana tu terpulanglah.

      Punyalah ketar lutut dan kepala takuk menteri Rais dan of koz Umngok semua...1 jam pun tak diberi. Petanda tarak tulurrrrr atau batang banyakkkkk kureng cm..

      YA AMPOOOOONNNNNN teruskanlah kebingaian saudara/i untuk membantu anak razak yang semakin nazak.

      kah...kah...kah....kah

      dusyummm sekali kat pala hotak, biar dungu jatuh masa kecik hilang.

      Padam
    4. Buat Tanpa Nama4 Februari 2013 11:32 PG, ko mengaku byk membaca n buka minda right??? hehehe ko kena jawab ni dulu ok, baru ko boleh kentut dengan bunyi YA AMPOOONN puas2.
      Kenapa Hj Hadi pilih saluran TV3 or RTM? Mana perginya suara yang kononnya suara rakyat seperti HARAKAH, ROKETKINI n MALAYSIAKINI, kenapa Hj Hadi tak sampaikan saja disitu? Takkan ko nak cakap baca juga yang tersirat disebalik yang tersurat or jawapan paling sadis sekali UMNO.
      p/s: Ko jangan nak temberang n kaki putarlah, ni ko boleh komen dalam blog ni, takkanlah penerangan amanat hj hadi pun tak boleh copy and paste kat sini atau mana2 blog. Lain kali simpan otak tu bawah kaki senang sket dipijak, n banyak membaca n buka minda jangan dok TAKBUR, TAKSUB n BONGKAK orait. N gua nak tambah lagi otak dahlah dipijak, hati pun banyak busyyyuuukkk ler, puiiii.

      Padam
    5. kalu ko tak jawab soalan gua ni, sia2 sahaja ko nak nasihat (gua suka org nasihat soal banyak membaca n buka minda, tapi TAKBUR, TAKSUB, n BONGKAK buat gua rasa kesian pada tuan empunya badan) Sila buktikan yg kononnya saudara/i Tanpa Nama 4 Februari 2013 11:32 PG tu banyak membaca n buka minda, if u think u are smarter than a fifth grade??? PLEASE...

      Padam
  3. hehe jeles le tu.. keke.. alah pakatan pun sama.. tapi terbalik datang orang pulak kena taja pemimpin tuk suppport semua.. sedangkan pemimpin pkai keta besar.. alangkah bodohnya manusia yang menyokong pakatan.. hati dah la busuk.. sakit hati kalau orang lain buat lagi bagus dari diorang hahaha...

    BalasPadam
  4. penduduk sekitar taman medan telah menyewa 70 buah bas..untuk menyambut najib di taman medan...tahniah taman medan..

    BalasPadam
  5. sebelah taman yang takde medan7 Februari 2013 2:59 PTG

    hanya org taman medan yg tau cerita sebenar. sesungguhnya amat kesian kepada penyokong UMNO & BN. tak payah la blogger2 nak putar & auta. sungguh tersurat & amat tersirat.

    BalasPadam
  6. haha..aku duduk xsampai 100meter dr tmpt najib dtg..bus yg dtg bnyak dr luar kawasan..org dr taman medan pun yg dtg pun yg btul2 org umno sblum 2008..kesian..bendera lebih bnyak dr pnyokong

    BalasPadam