Rabu, 27 Februari 2013

ceramah dato' hassan ali yang kosong-kosong!!!!

adus... pekakas dap.. sila say yes yes yes.. dan kalau boleh bangun dan jerit kuat lagi... kalau boleh juga biar satu kampung dengar.. almaklumlah... pas sekarang dah power.. lebih power dari power supply.. dan lagi power dari power rangers... muahahahahahahahaha...

ish tak baik gelakkan orang.. nanti ada orang terasa... hehe.. sebelum nak tanya, dr rani tak terasa hati ke bila ceramah dato' hassan ali malam tadi di meru penuh orang, hampir 1000 orang memenuhi kawasan ceramah.. dan dikatakan tapak ceramah terpaksa ditukar sebab ada unsur sabotaj... hehe.. kenapa sudah goyang ka??? kamon cecei.. rakyat mindanya dah berubah, yang tak ubah-ubah adalah pekakas dap yang tidak ada nilai sekarang ni, kerana mereka nak putrajaya saja.. apa semua mereka jual.. apa dehal bro.. janji mantera putrajaya

putrajaya
putrajaya
putrajaya
putrajaya
putrajaya
putrajaya
x100 kali, amalan harian sebelum jadi cecei.. haha

walau apa pun terima kasih buat rakan blog gerakan timur kerana gambar-gambar dibawah ini... memang sasau pekakas dap melihatnya... muahahahahaha......





ps: mesti lepas ni pekakas dap jadi pening, muntah hijau.. sebab kalau nak dibandingkan dengan ceramah khalid samad di shah alam baru-baru ini, ibarat tiang letrik dengan spanar.. hehe.. jangan mara aaa nanti kena jual... hehehe

6 ulasan:

  1. kpd Datuk Hassan,sy igt pesanan datuk..MALAPETAKA jika PR perintah Malaysia..Anwar akn bw 2 fahaman br agama iaitu pluralisme dan islam liberal..Kpd semua pimpinan dan ahli UMNO teruskn gerak gempur tumbangkn PR dan solat berdoa agar Allah memenangkn UMNO dlm PRU13..insyaallah,dialh perancang yg terbaik..

    BalasPadam
  2. JOM " TUKAR" Kerajaan KLATE

    BalasPadam
  3. BUKAN "TUKAR" KLATE SAJE...JOM "TUKAR" PENANG...JOM "TUKAR" SELANGOR...HIDUP UMNO!..HIDUP BN!..

    BalasPadam
  4. Dr Hassan Ali dulu kena pecat dr PAS, dia x dak diberi peluang utk bela diri. Ust. Nasha masa dipecat dr Majlis Syura pun sama. Lagi teruk Ust. Nasha tau dia kena pecat pun melalui media bukan melalui parti. Tp masa DS Anwar kena pecat dia diberi notis dan peluang bela diri dlm mesyuarat MT UMNO. Hahahaha. La ni hang banding UMNO dgn PAS, mana satu yg lebih kemas kerjanya. Profesional la sikit kalau buat kerja tu kalau nak mentadbir negara.

    BalasPadam
  5. org pas dikedah terutama pendang konon alim tapi klu kendfuri dimasjid belum jemaah makan dah hampir habis dibawa balik rumah oleh kuncu-kuncu pas.......

    BalasPadam