Sabtu, 23 Februari 2013

forum air anjuran kerajaan selangor di sec 19 shah alam!!! saksikanlah....

kali ini farum air untuk rakyat dianjurkan kerajaan negeri selangor berlansung di sec 19 shah alam, serius full pack juga katanya.. dan ramainya mencecah

1. 1000 orang
2. 500 orang
3. 100 orang
4. 50 orang

hehe... dan kalau kita lihat gambar dibawah kita patut takrifkan sendiri apakah program macam ni yang dibanggakan oleh pencecei.. keh keh... alasan mereka pasal isu air... bn nak bina logi langat tu adalah kerana nak kayakan kroni bn.. hehe.. tapi kenyataan nya regim pkr nakkan syabas supaya boleh jual kati dan buat simpanan berbillion-billion.. hehe..

Kehadiran yang mendukacitakan telah membatalkan hasrat Rafizi Ramli dan Nurul Izzah yang sepatutnya hadir untuk berucap di dalam program itu.



ps: hehe pemimpin pakatan dah pening, diaorang takkan sesekali akan dengar lagu dari najwa latip, kosong kosong kosong... hahaha... KITA UNDI BN, AJAK KELUARGA ANDA YANG LAYAK MENGUNDI  UNDI BN... INGAT UNDI BN

sumber shah alam rebels

2 ulasan:

  1. Forum kencingkan rakyat Selangor... hehe.. nampaknya semakin kurang berjaya eh... padan muka pemimpin haprak fuckatan semua...

    BalasPadam
  2. Dah lama x main volleyball kat sini:Dulu liga volleyball diadakan di sini-best

    BalasPadam