Ahad, 17 Februari 2013

habislah piya kena maki hamunlah dengan cecei tegar nanti!!!

mesti cecei tahap cipan menahan marah nanti ni haha.. diorang ingat piya menyokong royalti atau logo cecei suka tu 'R', hehe.. bila piya pun tau tidak apa boleh dibanggakan pun dengan pemerintahan pas.. jadi aku percaya memang kena maki lah piya ni kang, cecei kalau orang tak sokong diaorang, hah siaplah.. hahaha... harun din yang orang kuat dalam pas pun boleh kena maki sebab nak pertahankan kalimah Allah.. ni pulak kita yang biasa-biasa ni...


sumber klik sini

ps: totok pas, puji kami boleh, kritik kami tak boleh, sebab kami power..

5 ulasan:

  1. setiap kali aku baca tulisan bro...walaupun ringkas tp mmg PEDIHHH beb...rasa betul2 tertusuk2 kat hati cai2 PR....sian depa, guling tak cukup tanah, bernafas x cukup oksigen, mata terbelalak, mulut berbuih2, tgn tergapai2......hahaha

    nasib badan le ye cai2 PR....org ramai dah TOLAK mu...pi main jauh2...hahaha

    BalasPadam
  2. thankz geng.. harap diaorang baca dan terus insap sokong bn hehe.. kebenaran memang pahit nak ditelan.. tapi cerita persepsi yang jadi pilihan diaorang... hehe.. tapi takpe. pru dah nak dekat, kita kena kerja keras demi kemenangan bn..

    BalasPadam
  3. Gua risau ler ngan keselamatan Piya ni, dia dah buat temujanji dengan Optimus Prime ke ni??? Bahaya ni, kalu Piya tak menjaringkan gol untuk TRW,....nasib badan ler jawabnyer...

    BalasPadam
  4. kalu Piya nak sokong sapa pun itu hak dia...sebagai pemain bolasepak masih disokong...takde hal...bukan mcm sesetengah pihak..bila tak tahan lagak samseng halau orang...ooops parti bangkai mana tu?

    BalasPadam