Ahad, 24 Februari 2013

akhirnya fitnah ini di mengantoikan harakah!!!

semalam mereka jaja, heboh di fb, twitter dan blog-blog bergaji rm3k, kata-kata raja nazrin yang dihebahkan "ANTARA PAS DAN UMNO"

wah suka beb pekakas dap, sebutan yes yes yes berkumandang dengan kuat ditempat cecei lah, lepak minum kopi siap berdiri atas meja... suka kemain dengan apa yang dikatakan oleh raja nazrin....

gambar ini diambil dari blog pakatan rakyat

dekat harakah dengan bangga beb, menyiarkan artikel antara pas dan umno. tapi dalam hari ni.. dengan tiba-tiba... artikel tu dah takde... apasal..? kenapa? pelik.. tak sampai 24 jam buat cerita gempar.. sampai terjojol mata pak lobai kuyyup baca... dah dah ditarik balik pulak artikel tu dalam harakah... ai kenapa sudah goyang sebar cerita fitnah ker? muahahahaha.....



ini maksudnya, penyebar fitnah dah mulakan kerja mereka mengikut fasa, so fasa pertama dah bermula... ayuh geng-geng cyber trooper bn... the war is begin.. dan unit-unit hamlau dari dajjal akan memulakan kerja kotor mereka dengan hebat... maka tak heranlah sanggup lakukan apa saja demi menghalalkan apa yang haram... 

ps: time to fight fire with fire my friend... adios

1 ulasan:

  1. Aku baru saja tengok di you tube Dr nasoha kata ajaran nik aziz ajaran dajjal dan syaitan. Pakat-pakat sebarkan supaya yang terpengaruh jauh sangat nampak jalan untk kembali. Apa yang dapat aku katakan sekarang ialah Pas semakin sesat

    BalasPadam