Isnin, 25 Februari 2013

konvensyen pakatan rakyat di sacc ramai tak hengat orang datang!!!

perghh.. gile hebat.. kerusi pun penuh.. siap jalan jem yang sangat teruk di shah alam pagi tadi.. mana tak power pakatan rakyat buat konyensyen pakatan rakyat di sacc di shah alam.. gempak seh.. menifesto mereka dah buat dah untuk pru13 ni.. cayok, cayok.. mau ramai pencecei akan bangun dan sebut yes yes yes ni.. senyum seharian.. ramai bro.. penuh.. full pack...

eh eh, awat dok snap gambar close up je banyak.. mana gambar full.. eh eh

eh eh, awat snap gambar dari bawah ni.. eh eh..

oho patutlah.. sebab utama tak mau dok snap gambar full, ini lah sebabnya.. keh keh keh

Konvensyen Pakatan Rakyat yang bermula di Shah Alam sebentar tadi dimulakan dengan hambar lapor Antarapos meskipun konvesyen itu membariskan tiga pemimpin utama PKR, DAP dan PAS.

Hanya kira-kira 300 orang mengisi dewan persidangan Pusat Konvensyen Shah Alam apabila Setiausaha Agong PKR Saifuddin Nasution memulakan ucapan, sambil diperhatikan oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim, Lim Guan Eng dan Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

sumber AIDC
sumber RMK

ps: mereka (pr) nak bagi lagi menifesto yang buatkan ramai pencecei keluar belon kat hidung, hahaha... kemain suka tu.. tapi cecei lupa.. dekat selangor pun sampai sekarang belum tertunai lagi janji.. almaklumlah.. menifesto tu bukan janji.. muahahaha

YES
YES
YES

7 ulasan:

  1. apasal semua pakat tutup konek masing2? takut ke....

    BalasPadam
  2. ramainya ...... kalau mcm ni BN kalah teruk

    BalasPadam
  3. R U READY FOR PR......yes (bunyi ramai tapi tgk kerusi xde pon org yg dudok) SAH PENGUNDI HANTU , JIN , SYAITAN DAN YG SEWAKTU DGNNYA...

    kuh kih kih kih kih kih kih

    Menangis smp kuar air jubor la ANUwar and da gang....

    BalasPadam
  4. Tangan tutup konek pasal takut abg al juburi ada kat dpn tu..kang kena nyonyot..

    BalasPadam
  5. Listen..listen...listen...BANYAKnye pengundi hantuuuu....muahahaha

    pembentangan MANIFESTO dr PENIPU yg dah mengaku MENIPU.
    Satira politik yg sgt melucukan bila ada yg listen...listen...listen....Takbirrrr!!!!

    ariba..ariba...yabedabeduuuu...Manifesto ni ble lenyapkan HUTANG cucu,cicit, piut akuuu yg BN/UMNO wariskan...yeehaaa...muahahaha

    Bos...air kuning Kelantan satu!!

    BalasPadam
  6. Terbaik lah geng...janji lama yang bukan janji xtertunai, menipu plak tu..ni nak ditabur lagi..rakyat majoriti bukan lembu dan kambing, ke ayam macam pengikut totok pas, pis pus tu..poodah la pakatan...hidup umno. hidup barisan...

    BalasPadam
  7. JIN,HANTU SETAN SEMUA KAN BOLEH BERKAWAN DENGAN ORG PAKATAN..NIK AZIZ YG CAKAP

    BalasPadam