Ahad, 24 Februari 2013

MAJLIS TAHUN BARU CINA ANJURAN PAS YANG GILA HARAM RAMAI ORANG

wah hebat weh!! boleh kejang kalau semua tengok ni beb, sekalung tahniah... dan pujian yang sangat hebat aku nak berikan kepada pas kerana majlis tahun baru cina kali ini sangat gempak.. ramai gilos... berpusu-pusu manusia datang, sampai tak cukup kerusi... perghhhh.... mau getar lutut beb bn tengok ni... umno pun tak leh celen camni... dasat... :)

tu dia aih ramai giler.. tapi ni kat kedah tahun lepas.. hehe.. 

dan macam biasalah kawan-kawan.. aku saja je kasi bakar line.. korang ada mata boleh melihat dengan kata hati... sambutan yang sebenar-benarnya rakyat terhadap pakatan rakyat... anda boleh menilainya.. cecei apa kata anda? yang buta dan tuli mesti akan kata ahhh ini belum start lagi ni.. keh keh keh keh keh...



perghhhh ramai beb... cetengok cetengok...ramai gilo weh!!!

ps: ai kata nak jadi pemerintah.. tapi rakyat pun malas nak pergi ke majlis diaorang.. ni apa cerita beb.. kata rakyat bersama pakatan rakyat.. tapi ni kira camne ni.. kira salah tarikh kot beb.. orang ingat hari lain... tak pun disabotaj umno kot... tak pun ramai tak sedar ada majlis.. hehehe...

sumber klik sini

6 ulasan:

  1. yang datang semuanya keldai2 DAP...PASBERG..takebeer 3kali

    BalasPadam
  2. Binatang bawahan tak jemput pun orang. Tak promote pun. Sebab nak kebas lauk bawak balik. Dah otak celaka dari parti celaka. Tau jer lah.

    BalasPadam
  3. Malu nak pergi... Tok guru dah gelar macam ayam...

    BalasPadam
  4. yg dtg ni kelaporan nak makan jer...makan free sape tak mau

    BalasPadam
  5. Sape nak datang, nanti makan free dikata macam ayam dan itik pulak..........

    BalasPadam
  6. depa nak pegi tapi takut kena lebal macam kambing tak cukup makan plak...

    BalasPadam