Selasa, 12 Februari 2013

mak aih berduyun-duyun manusia datang ceramah zuraidah kat kuala langat wei!!! habislah umno!!!

tu dia, macam ni leh getar lutuit umno beb!! cuba korang tengok.. gila haram orang datang, siap penuh setiap pelusuk manusia berhimpit-himpit untuk mendengar ceramah pakatan rakyat... apa nak buat mereka memilih datang berasak-asak untuk mendengar cerita propa dan cerita kartun dari pemimpin mereka.. kita nak cakap apa.. biarkan jelah.. kan hehe.. cecei.. korang bergembiralah ye.. harap korang melompat gembira dengan cerita terbaru lagi hot ini... sila jerit ye.. kalau boleh kasi peluk orang sebelah... gambar-gambar ini membuktikan pakatan semakin di sayangi oleh rakyat selangor.... hehehe...

maaf cecei ini bukan gambarnya... hehehe gambar sebenar kat bawah ni...hehe

 majlis maki hamun pun bermula.. hehehe cayok-cayok zuraida nek lampir.. yihaaa

 kalau siapa tak nampak maka dengan ini diistiharkan anuar ibrahim jadi pm.. wakaka..

kerusi tu saja je letak banyak-banyak kat depan supaya nampak ramai kerusi.. tau ka wei!!

macam biasa, cecei akan sound.. wei jam berapa ko amek gambar ni, majlis dah start lom.. ko nak fitnah agak-agaklah.. aku ada time tu, ramai.. berpusu-pusu orang tau tak.. ni semua mainan jahat umno... zuraida beri ceramah sampai aku klimaks tau ka... lain kali bagi sekali masa, tarikh baru aku percaya... umno ngok...

jawapan aku... wakakaka.... maksudnya cecei mana boleh terima kenyataan, kah kah kah... kalau korang nak gelak sekali silalah... kita kena ajar cecei tak sedar diri dengan bukti-bukti begini.. bagi mereka buka mata besar-besar... apa releven lagikah pkr, pas dan dap tu... hahaha.. wak lu..

t kasih keris7lok

29 ulasan:

  1. zuraida ni pun satu, buat majlis waktu PSY DATANG BUAT KONSERT. Sepatutnya 100,000 orang at penang yang menyahut NOOOOOOOOOOOO..

    kan cuma tinggal 50,000 sahaja.

    spoiler jenama michelian tol la zuraida nih

    BalasPadam
  2. Hahaha bagilah can para pencacai Pakatan Meroyan ni perasan hebat dengan langkah gagahnya konon nak ke Putrajaya sebelum mereka dikuburkan tanpa nisan!

    BalasPadam
  3. Try tanya kat Mahfuz Bean nape dia tak tweet ni? hehehe

    BalasPadam
  4. dia kan pegi launch tgh hari ni, mana sempat kekekeke

    BalasPadam
  5. Woii pencacai PR !!

    Kalau yer pon amek lah wakil pembangkang yg layak bukan mcm yg ko ada skarang ni!!

    Wakil Pembangkang yg ko ada skarang ni semua nya LATIFAH KOYAK RABAK!!

    Hahahahaha......

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya macai BN

      KOK YE PUN TAK YAH LAH MERAH MUKA PM BILA DIA TANYA:

      ARE U READY FOR BN???????!!!!!!

      AND THE ANSWER WAS:

      NNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNN OOOOOOOOOOOO
      NNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNN OOOOOOOOOOOOOO
      NNNNNNNNNNN NNNNNNN OOOOO OOOOOO
      NNNNNNNNNNNN NNNNNNN OOOOO OOOOOOO
      NNNNNNNNNNNNN NNNNNNN OOOOO OOOOOOO
      NNNNNNN NNNN NNNNNNN OOOOO OOOOOOO
      NNNNNNN NNNNNNNNNNN OOOOOO OOOOOOO
      NNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNN OOOOOOOOOOOOOOOO
      NNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNN OOOOOOOOOOOOOO


      YEAH!!!!!!!!!!!!

      Padam
  6. Modal pencacai PR terbaru hehehehe.... Are you ready for BN?
    Lahhhhh nak counter ni mudah sahaja...ingat 16 September? Satu angkatan PR kena TIPU siap kena sound ngan Karpal Singh " ANWAR IBRAHIM HARUS BERTAUBAT" keh keh keh...Satu jak aku nak tanya, tu jak suara PR??? Hahahahaha sikit jak tu hihihihihi dah HEBOH.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pencacai PR ni tulis perkataan NO pun panjang melebar. Nampak sangat dah kering modal, ehem TANDUS or paling best sekali GERSANG hehehehe.. Lagi panjang tulisan NO tu lagilah menampakkan kegersangan idea. hehehehe hak puiii. Lain kali tulis lagi panjang ye NO tu, baru nampak cerdik sket hehehe..BUDAK TADIKA pun tak tulis camtu. Nampak sangat hujah takde isi.BANYAK BISING and KOSONG KOSONG KOSONG.

      Padam
  7. ANON 1226

    Kau ingat tak apa jadi pada tarikh 16 September? Kau ingat tak satu rombongan MP-MP Malaysia ke Korea waktu tu. Kau tahu kenapa ramai MP ke sana?

    Sebab kau ni lurus bendul gagal membaca apa yang tersirat disebalik yang tersurat. Sama spesis dengan PAk Pandir atau Mak Andeh, cerdik sikit dari Lebai Malang.

    Kau ni pembaca tegar Utusan Malaysia ke bro? Paper toilet kena saman tak pernah menang tu. Patutlah kau asyik ulang "DSAI Harus Bertaubat". Hish, tak sangka anak muda masih percaya dengan Utusan lagi. Kalau kau RAJIN sikit, cuba cari statistik berapa kali Utusan kalah kes.

    ARE YOU READY FOR BN????????????
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!


    hehehe.....ups.......sori........hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. To Tanpa Nama12 Februari 2013 12:43 PTG

      Hehehe ni yg best ni cite 16 September. Sape yang kejar MP-MP Malaysia tu? Bukan Tian Chua ke? Atas arahan siapa?
      Jangan nak spin lak....sape yang terdesak sangat nak tukar kerajaan tu?
      Kalu ko rajin cuba ko baca dah berapa kali HARAKAH kena saman. Bila kalah saman, mulalah timbul DOKTRIN TEORI KONSPIRASI kononnya mahkamah tak telus. Halo ciki cikibom sape lak cakap camni. Eleh nak canang Utusan kalah saman hahahaha tapi bila keputusan mahkamah tidak menyebelahi, mulalah canang DOKTRIN tu.
      Hahahahaha lawak gak ko punya tag line tu
      ARE YOU READY FOR BN??? No Siap jawab sendiri tu hahahaha. Punyalah senang jawapan camtu pun nak tulis NO tu pun jari2 dah terketar2 hehehehe rileks arrr..

      Padam
    2. Ni nak tambah lagi Pak Pandir, Mak Andeh n Lembai Malang kalu ditanya yes or no, diorang pun leh jawab senang jer YES keh keh keh....modal kosong ar bro. Lagi mudah jawap, jawap ngan air liur hehehehe...
      Jawapan berada diatas kertas undi, bukan jeritan woooo.

      Padam
    3. Kau kena temberang dek Anwar,aku sendiri tahu senarai MP yg nak melompat tu tak ada pun ,Anwar minta Dr Rahim Ghaus pujuk kawan rapat di dan penyokong tegar Anwar satu ketika dulu,itu pun tak berhasil.al Jubori juga minta Ku Li bawa pengikutnya melompat kemudian nak beri pada Ku Li jawatan PM ,itu pun Ku Li tak layan.Anwar hantar Saiful ke Sabah kononya utk ambil senarai nama nama MP yg bakal melompat,tapi sebenarnya Saiful kesana sebagai umpan utk di taji oleh al Jubori kemudiannya.SCW yg tukang keluar duit bercerita sambil mencebik muka menemplak tingkahlaku dan pembohongan Anwar mengeni 16 Sept.pada saya,kami sama-sama mula menyampah dgn perangai Anwar.

      Padam
  8. ANON 1226

    Channel News Asia yang beribu pejabat di Singapura melalui Media Corp juga menyiarkan berita ini. So, ini news sampai satu Asia jak.

    quote : Hahahahaha sikit jak tu hihihihihi dah HEBOH.

    Itu lah jak, sikit tak sikit pun Asia dah tau jak. jak, jak, jak, jak, jak,......


    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
    boleh kena migrain macai BN ni layan NOOOO aku)

    BalasPadam
    Balasan
    1. To Tanpa Nama12 Februari 2013 12:56 PTG

      Betullah apa aku cakap baru sket camtu pun dah jadi HEBOH hahahaha...Kenapa ko tak cakap jer satu DUNIA. Baru NAJIB dapat UP sket promote BN hehehe kan Najib tu bertanya pada rakyat. Ada Anwar bertanya pada rakyat?
      TQ Singapore walaupun ko ni ISRAEL ASIA tapi secara tidak langsung ko promote BN. Orang cerdik akan kata, tu jak suara NO tu hahahaha Senang cerita modal air liur pun leh jadi modal politik keh keh keh milestone sampai dunia tu. Silalah promote lagi.
      Lagi panjang ko tulis NO tu lagi menampakkan kebodohan ko tu hahahaha....Oppsss sebelum tu kenapa ko tak tanya Nik Aziz apa maksud NO tu???

      Padam
    2. kuote : Ada Anwar bertanya pada rakyat?
      Mcm mana Anwar nak tanya pada rakyat? Untuk makluman kau,media massa di kawal oleh kerajaan BN aka Rais Yatim. Jadi, susahlah sedara jak. Hadi Awang nak kuar 1 jam live pun tad dapat, apatah lagi Anwar dan auranya jak.

      Aku Isreal Asia? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO oh tidak

      engkau tak kisahkan kalau aku tulis NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO jak? Jangan marah. pejuang Bangsa mana boleh cepat melenting, nanti tak boleh merempit angkut gewe jak.

      Lawak lah kau ni Jak...jak....jak....jak

      NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


      Padam
    3. Ni ko jawab dulu ni kenapa aksi Anwar dengan China DOLL dalam bentuk video korang tak percaya?
      Ehem sape lagi famous wooo kalu soal heboh ni? Siap sampai majalah porno jepun tu, eheee lupa lak baru2 ni kat media Indonesia pun ada paparkan aksi dalam jamban, sape tu??? Iye tuan yang banyak membaca, dah tgk ke berita tu? Jawab ler...

      Padam
    4. To Tanpa Nama12 Februari 2013 1:20 PTG

      Ni yang paling best ni ko jawab camtu...hehehe
      Berjuang untuk rakyat konon hakkkk puiiii soalan2 camni dah lama terjawab tapi cam biasa tak nak dengar.
      Bukankah itu bermaksud perjuangan Anwar tu tidak sampai ke rakyat marhaen. Ko duk zaman batu ke ni? Ni ko boleh komen kat sini amendenya? Mana ko mau simpan itu HARAKAH, ROKETKINI, KEADILAN DAILY and MELAYU KINI. Tu TV PAS and TV Selangor tu media sape? Perjuangan membela nasib rakyat melalui media ker?
      Tulah aku cakap perjuangan PR ni modal AIR LIUR BASI dok putar2 cerita yg sama jak. Cuba ko jawab persoalan aku tu.

      Padam
    5. Aku tak kisah pun kalu ko tulis NO tu bebanyak malah aku tak marah pun. Aiii aku ada halang ko tulis NO panjang ke? SPIN jer cite ko nikan.
      Tapi siapa sebenarnya yg marah hehehehe tulis NO memanjang tu bukankah menampakkan kebodohan yang nyata, nak buat camner bagi jawapan NO pun kena tulis panjang.

      Padam
    6. Hmm, video yang ditayangkan oleh Datuk yang bersumpah dalam masjid siap pakai bullet proof vest tu ke?

      Lain kali kena banyakkan membaca dan berfikir. Kosongkan dulu fikirn, barulah kebenaran dapat datang dan kita tak dianggap BODOH, bahalul, Bangang dan Celaka jak.

      Memula kata video buat kat Malaysia, pastu kelau pulak sarikata kat Thailand (Made in Thailand) dengan aksara2 yang confirm thailand.

      Pastu tarikh tayangan menunjukkan bahawa pelakon lelaki bercukur licin tanpa misai atau jambang. Bila DSAI muncul pada tarikh yang menunjukkan sehari selepas berlakunya rakaman tersebut, dukacita TERKANTOI, bila misai dan janggut ada, bukan licin jak. Secara logik, misai dan janggut sejemput tu tak akan tumbuh dalam sela masa yang secepat itu.

      Jak, kalau kau tetap umno, kebenaran memang kau tak nampak jak... aku tengok dari semua sudut kebenaran dan sumber. Kalau kau masih bergantung sumber pada Utusan atau TV3, kau tertinggal perubahan jak. Kau boleh dapat apa jua yang BN boleh beri, tapi suara kau sebagai rakyat dinafikan jak...

      Kau pun tahu projek IC di Sabah. Apa pendapat kau jak?
      Kau sanggup menyerahkan warga asing menjadi penentu keputusan negara ke jak?

      NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO to BN jak

      Padam
    7. Siapa yang bagi ulasan cam tu dalam media pembangkan bukan si JOHARI tu ker? Bila mukanya kena tangkap dalam rakaman oleh Eskay masa dia pi tonton video CHINA DOLL tu mengaku lak tu, tu ANWAR ngan CHINA DOLL. Pastu akibat TAHAP MUNAFIK DARJAH TERTINGGI SYAITAN tetiba lak jadi pengulas video. Manusia jenis apalah macam ni. Nipun nak dikutip jadi pengulas. Aku sudah tgklah ulasan video tu by Johari, dan ternyata sampah, malah lebih teruk lagi kredibiliti Johari dah tercalar. N furthermore kenapa Anwar tak saman Eskay, sila jawab. Lah ko tak nak hidupkan ke DOKTRIN TEORI KONSPIRASI tu?
      Ko ni jenis SPIN PUTAR ALAM arrr brader... tetiba lak sampai projek IC di Sabah tu. Kan masih berlangsung
      sidang mahkamah. Ko cakap ko ni pandai, kalu pandai tunggulah hasil keputusan mahkamah.
      p/s: hahahahah lawak juga ko ni, guna balik cara aku tulis hahaha TQ. Ni jak aku nak jawab KANTOI kah kah kah...

      Padam
    8. jak...jak....jak....jak....
      aku ingat kau ni Kadzan dusun sabah, sebab kau asyik jak...jak...jak..je klu ckp ngan aku.
      DOKTRIN TEORI KONSPIRASI....penin aku jak,...kau ckp apa nih jak....
      jangan le gunakan bahasa ibunda kau jak.....

      ops...sebenarnya, aku tak faham apa kau cuba sampaikan kat sini....sori


      NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 2 BN, jak

      Padam
    9. tulah ko ni kan kita 1 Malaysia...ewahhhh senang2 jak ko cakap aku ni Kadazan Dusun. Ni nak kena lagi ni, ko tak dengar cerita ke Anwar baru2 ni dapat ANUGERAH TERBARU dari siapa, dah update ke INFO tu hehehe
      Aku saja nak buat "jak" tu, kan ko banyak membaca hahaha
      ayat tu bukan main lagi "baca yang tesurat juga tersirat" hahahahaha kena lagi. Halo kalu ko tak faham kenapa adalah juga sikit ko respons. Hahahahaha
      Jak Jak Jak kah kah kah marah woooooo dia tulis NO panjang tu aku tak kisah pun. Marah ker?
      p/s" Kalu ko tak faham, kenapa ada respons??? Aku tgh berjawab komen ngan sape ni. Sorry lah aku nak cakap 'SETAN" ke?

      Padam
    10. DSAI DAPAT ANUGERAH? DARI SIAPA? ANUGERAH APA?
      CER CITA....CER CITA JAKKKK

      Padam
    11. Bagus lah satu dunia tahu betapa baik hati, mulia dah ikhlas DS Najib sebagai PM Malaysia. Walaupun berada di kawasan pembangkang dan tidak ada sokongan tetapi DS Najib tetap memberi layanan sempurna kepada penduduk Penang tanpa mengira kaum, bangsa dan fahaman politik. Pemimpin macam ini lah yang dunia perlukan. Pandangan di mata dunia tidaklah terlalu sempit seperti apa yang disangkakan.

      Padam
  9. YA AMPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PM AAY


    BalasPadam
    Balasan
    1. Hang dok sibuk Penang tu wat pa? Hang org Penang ka? Aku mmg tak heran benda tu jadi kat Penang. Sbb kalau benda dh dpt kat puak depa, mmg susah nak lepaih balik. Tapi kat negeri lain aku tgok ok ja. Jadi biaq pi la Penang tu. Org melayu Penang yg nak duduk bwh pentadbiran depa lantak pi la. Biaq depa rasa la.

      Padam
  10. keke betul2 meroyan tahap lipan cecei pr ek.. keke teruskan i like.. hahaha

    BalasPadam
  11. sebenarnya orang yang ambil video tu cina2 DAP yang ada kat situ dorang sudah standby, bila Najib kata are u ready for PSY, terang2 yess,tapi bila sebut BN...audionya di'cover'sedikit' supaya tak clear tapi yang DEKAT dgn video tu ada TIGA, EMPAT ekor babi DAP dgn sengaja & jelas kata NO..TAK SAMA bunyinya kalau ramai2 menjerit, mesti bergema...jangan heran taktik Babi2 DAP ni.

    BalasPadam
  12. Hahaha dia sorg je yang nnnnoooo dari tadi haha... dia tak sedar org dh menyampah ngn pakatan rosak... thanks DS najib kerana mengambil alih pimpinan dari pak lah... kalau tak aku still sokong pakatan rosak lg

    BalasPadam